Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eğer varsa bugün açıklanır...

yarın hem transferi açıklayıp hem lisans çıkartmak zor olur...

su saatten sonra cok zor renkdas cunku daha misi ile bir gelisme yok nasil imzalansin, kaldiki polat'in gidicek dedigi batdal bile hala takimda, ne dedigini bilmiyor adam

klubumden bu sene bu kadar soguyacagimi bilmiyordum, futboldan soguttunuz beni basketede el atarlarsa orasininda sonu boyle ugursuz herifler

yemin ediyorum belki kiminiz kafa bulacak ama ne fm oynayabiliyorum ne pes :( resmen futboldan soğudum arkadaş ya,bjk nin sokurunu bilmem kaç saat sonra aklımda bile değilken tesadüf sonucu,gene fb-ts maçının sonucunu maç bittikten sonra aklıma geldi acaba ne oldu diye öyle öğrendim..böylemiydi be eskiden dakka dakka skor takip ederdik :mad:

formica'yi alsinlar bari. a.sezgin protokol imzalandi demisti benmi yanlis hatiriyorum

Lisans çıkartmak başka bir işlem, onun transfer tarihiyle alakası yok

iyi de belirtilen süre içerisinde bildirilmek zorunda ve bildiğim kadarıyla biraz uzun sürüyo...

geçen sen de birçok kulüp lisans çıkaramadığı için 17:00'dan 24:00'a kadar uzatılmıştı...

yazin polak'a grella'ya burun kiviriyorduk gelsin anasini satayim ikisinden biri gelsin. Onlari bile alamazlar

alsa bile hala kazimin 30 metre arkasina sol tarafa koyuyor !! puan cikarticak ya bursadan gol atmisiz berabere mac ohh hagi devam hagi aferin hagi

Aynen ya Hagi Bursadan 1 puana sevinecekti nasıl bişe bu ya bide diyo ilk yarı iyi oynadık iyi oyun buysa Hagi kötuyu görmek istemiyorum bence HAgi Galatasarayın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu ama Tdsı olamaz !!!Bide Stancuyu forvet diye aldık adam forvet arkası oynuyo forvet yine Kazım offof takım bana orta saha lazım diye haykırıyor nerdee yok .....

Önemli olan bildirim dediğin gibi. Futbolcuyla anlaşırsın herşey resmi olarak hazırdır ve bildirirsin yani o gün lisans çıkcak diye bir şey yok.

iyi de belirtilen süre içerisinde bildirilmek zorunda ve bildiğim kadarıyla biraz uzun sürüyo...

geçen sen de birçok kulüp lisans çıkaramadığı için 17:00'dan 24:00'a kadar uzatılmıştı...

Arkadaşlar hepimiz transfer bekliyoruz şimdi bakmışık Biglia fenerede bizim Adnan ise Eric Bicvalfi(tam olarak neydi unutum adını) alık geliyomuş çok kötu depresyona girerim...

10 tane yabancimiz var, hic birsey olmaz bugun

Fener belki Bigliayi alabilir, o kadar

Cok dogru 10 yabancimiz var hala transfer bekliyoruz biglia diyoruz , delirti bu yonetim bizi delirtti

10 tane yabancimiz var, hic birsey olmaz bugun

Fener belki Bigliayi alabilir, o kadar

Yerli gelsin bali hocam Takımın hali ortada Ayhan kufur etmiş 3 maç alır Bariş sezonu kapattı deniliyor tmm BA dan kurtulduk ama Yigit İncedemir veya başka bi turk alınabilir alternatif olarak..

Aynen ya Hagi Bursadan 1 puana sevinecekti nasıl bişe bu ya bide diyo ilk yarı iyi oynadık iyi oyun buysa Hagi kötuyu görmek istemiyorum bence HAgi Galatasarayın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu ama Tdsı olamaz !!!Bide Stancuyu forvet diye aldık adam forvet arkası oynuyo forvet yine Kazım offof takım bana orta saha lazım diye haykırıyor nerdee yok .....

Zamanında Stancu'yu forvet oynatmayacagını soyledik.Burada arkadaşlar bize soylemediğini bırakmadılar.Bu takıma asıl alınması gereken santrafordur dedik.Yok Stancu alındı yok daha forvete ihtiyacmı var,,alın görün durumu forvette yine oynatacak adam yok!!!.

Arkadaşlar hepimiz transfer bekliyoruz şimdi bakmışık Biglia fenerede bizim Adnan ise Eric Bicvalfi(tam olarak neydi unutum adını) alık geliyomuş çok kötu depresyona girerim...

İşte ozaman binlerce taraftar havaalanına koşup orayı sezginin başına yıkmalılar geç bile kalındı.

Ulan transfer falan istemiyorum.Ama Misimovic'i affedin lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt