Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arda da almanyadaymış münih gitti hayırlı olsun.. ancak sen tedaviye gidersin oraya.. oynamayab adam bile wolfsburga gider...

size söyleyeyim sezon başında bu takımda fatih terim zamanı. (hagi-rejkard-skiipe den daha iyi en azından, en azından galatasaray için herşeyi ortaya koyar) imparatoru istiyorummm ben.. yeni bir oluşuma gidelecekse fatih terim, yok günü kurtacaksan yine belirsizleğe sürükleyeceksen bul bakım birini kim mutlu eder bizi ...

terim gelmez bir daha..gelmesin de ..2.döneminde hem gs yi hem de milli takimi batirdi...

Nede cok tuncayci varmis bizim forumda ya,isterse alman ücüncü ligine gitsin,benim gözümde halen saracoglunda bizi yendikleri macdan sonra hindi bayrami yapan tuncay,wolfsburg a gitti diye sevinenler,demekki bize gelse soyunup disari cikacaklar :)

Nede cok tuncayci varmis bizim forumda ya,isterse alman ücüncü ligine gitsin,benim gözümde halen saracoglunda bizi yendikleri macdan sonra hindi bayrami yapan tuncay,wolfsburg a gitti diye sevinenler,demekki bize gelse soyunup disari cikacaklar :)

Tuncaydan size neee ???Nedir burası antu.com felan mı ?Sakın milli takım geyigi yapmayın ..!!!!Cehenneme kadar yolu varr tuncayınnnnn ....

Tuncaydan size neee ???Nedir burası antu.com felan mı ?Sakın milli takım geyigi yapmayın ..!!!!Cehenneme kadar yolu varr tuncayınnnnn ....

Pfff abartmayın bi türk oyuncu yurt dışında iyi takıma gitmiş hayırlı olsun demiyelimmi ??? Nasıl Nuri mesela oteki sene Manuya gitti ozamanda bana ne mi diyeceksin abartmayalım bence ..

Transfer dönemi ne zaman kapanıyo?

Pfff abartmayın bi türk oyuncu yurt dışında iyi takıma gitmiş hayırlı olsun demiyelimmi ??? Nasıl Nuri mesela oteki sene Manuya gitti ozamanda bana ne mi diyeceksin abartmayalım bence ..

nuri ile tuncay farklı nuray.tuncayı hiçbir galatasaraylı sevmez.

saraçoğlunda yapsa iyi alisamiyende yaptı ş.....sizzzz

Tuncay benim ülkemin futbolcusudur.

Tuncay'ın başarılı olmasını Mehmet Topal kadar isterim.

Yarın Gökhan Gönül veya Semih gitse yurt dışına,onlar için de aynı şeyler geçerli.

Bunlar Türk futbolunu yurt dışında temsil eden isimler.

Ayıp etmeyin.

TEK UMUT TÜRKİYE KUPASI VE LİGİ ORTA SIRALARDA BİTİRMEK. şimdi türkiye kupasını alsa hagi gönderilmez demeyin biz şampiyon adamları gönderdik.

gelecek sezonun kadrosu yapabilecek takımın herşe ile ilgilenecek 2 teknik direktör var 1-fatih terim 2- abdullah avcı

takım gibi takım yapacak bu iki adamdır ben yabancı teknik adama inanmıyorum artık gelecek olanda en az 50 milyon dolarlık transfer bütçesi ister... (adnan oldukcada o adamları almak için ligin başlamasını bekler)

adnan ı kov, yerin tam sorumlu getir fatih hocayı- al yanınada abdulrahim albayrağı-koy transferin başınada eski oyuncuları ve haldun üstüneli.. önce takım olmayı becermek gerek...

seneye 1 kaleci- 2 defans oyuncu - 4 orta saha - 1 de ileriye adam all.. fatih hoca-haldun üstünel-abdulrahim albayrak-eski futbolcular-yeni stad-yeni takım-taraftar için yeniden bir umut getir ( yabancı teknik adam alsan o da isteyecek)---- adnan başkan sportif başarı istiyorsan kendin dedin ben artık ilgilenicem.. staddttan-taraftar ve kuruldan daha sağlam çıkmak istiyorsan yap bunu hem maddi hem manevi olarak rahatlarsın... saygılarr... yeter demenini vaktiii

Yarın Gökhan Gönül veya Semih gitse yurt dışına,onlar için de aynı şeyler geçerli.

Ayıp etmeyin.

Galatasaray'ıma küfür eden kim olursa olsun sefil olsun umrumda değil.

Bu saatten sonra yabancı transferi olmaz artık gelirse yerli bi oyuncu gelir

Bu takıma bi önlibero diye bir tarafımızı yırtarken takım bana önlibero al diye bağırırken göz göre göre almadınız ya Allah ıslah etsin sizi...başkada bişi demiyorum

Ayıp etmeyin.

fenerbahçe yabancı takımla oynadığı zaman destekliyomusun feneri, destekliyosan sorun yok nede olsa bizim ülkemizin takımı

Sezgin simdiye kadar hep son gün transferleri yapmistir,öyle yada böyle birileri gelir ,yabanci mi olur türk mi bilmem,ama kesin gelen olur.

Bu takıma bi önlibero diye bir tarafımızı yırtarken takım bana önlibero al diye bağırırken göz göre göre almadınız ya Allah ıslah etsin sizi...başkada bişi demiyorum

Ön liberodan önce sprinter bi oyuncu lazım bizim orta sahaya ileri top taşıyamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt