Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

...............zapata............

sabri..neill.....servet.....balta

...............cana...............

.......yekta..........culio.....

kazım.......................kewell

...............stancu..............

bu şekilde çıkarsak gaziantepi yeneriz bence kupada...

Bencede en matıklı kadro bu olur...ama Hagi Yektayın yerine Sarpı oynatır Stancuyu forvet arkası Kazımı forvet oynatır...

tuncay milli takımda oynarken desteklerim o kadar yurr dışında oynuyorsa bana ne banamı veriyor aldığı paraları. önce düzgün adam olacaksın....nihatı-rüştüyü zamanında destekledim yurt dışındakyen çünkü karaktersiz değildiler... saygılarr

orta sahanın çok önemli olduğu günümüz futbolunda malasef galatasarayın orta sahası lgteki ancak orta sıralardaki sırayı bile zoralır ve nitekimde sıralamamız bunla orantılıdır.kayserinin b ile ortasahası bizden iyi malaesefff..

eminmisin 2.taksidi yatirildindan? öylese cok sacma is yapmislar.

Hagi; bosna - rumen maçindan sora ben affedecek misiyi o iyi futbolci.ama sabir biraz sabir, ne zanan romenya yenecek bosna hemen affedecek ben.ama ben biliyor almanyadan misi süper topçi ama macta misi iyi oynar romenya yaya kakar iki gol sonra ben üzülür.ama dedim ben sabir biraz söz veriyor ben romanya yeniyor bosna ben ozaman 34 ci hafta oynatiyor misiyi.

Bencede en matıklı kadro bu olur...ama Hagi Yektayın yerine Sarpı oynatır Stancuyu forvet arkası Kazımı forvet oynatır...

ya sorma biriside çıkıp bikerede şöle yap diyemiyormu hagi ye??? tugayı çok severim ama bişeler yapması hagi yi ikna etmesi lazım...

Moderotorlere sesleniyorum ;

Eğer bu forumda Türk futbolu geyiği adı altında *****bahcenin dışardaki Galatasaraya küfreden adamları yazılacak ve desteklenecekse beni bir zahmet siliverin yanlış adresteyim demekki !!

Akan son kanım da olsa FOREVERR CİMBOMMMMMMBOMMMMM

<Tuncay ve türevlerinin canı cehennemeee

renkdaş ben terim gelsin derken kimlerle beraber geleceğinide belirttim... o kadar teknik direktör geldi gitti hangisinin faydasını gördük-hangisi maddi olarak bizi zarara sokmadı- hangisi ilk 2 de bitirebildi? real madridi görüyosun bir teknik adam olursa nasıl toparlanırlar... milli takımın durumu çok mu değişti peki hiddink ne kattı.. takımla yasacaksın bizde pof poflmakla oynuyor herkes o gazı getirecek adam sadece fatih hocadır benim gözümde. herkesin yorumuna saygılarla. sezon başında gelecek teknik direktör ne kadar kariyerli olur sizce.. son 5 yıldır (en son zico) kaç tane yabancı teknik adam başarılı oldu. 18 takımda kac tane yabancı var bakalımm.

1. en basta yönetim degismeli

2. avrupa kupalarina katilamiyoruz ve oyuncu iskeletimiz yok, yani tr liginde kendini kanitlamis, gercek bir TD olan (hagi gibi wannabe degil), ve bu ligi iyi taniyan birisi lazim

---> hem kaliteli oyuncular kazandiracak hem de iskeleti kuracak ve bu sayede sampiyon olacagiz

---> sampiyonlar ligine yeniden katilmamiz lazim....!!!

bunlari uygulayabilecek tek kisi suan tr de: ABDULLAH AVCI (yardimcisi zaten arif erdem, gs nin eski futbolcusu..bundan daha iyi bir kombinasyon olabilirmi ?? avci genc ve basariya ac bir TD ve elindeki mamlzemeden maksimum verim aliyor...)

acilen bizi bu hallere düsüren yönetimden kurtulmamiz lazim...!!!!

Eğer bu forumda Türk futbolu geyiği adı altında *****bahcenin dışardaki Galatasaraya küfreden adamları yazılacak ve desteklenecekse beni bir zahmet siliverin yanlış adresteyim demekki !!

Sakin ol şampiyon.

Emana'nın adı geçmesin artık bu forumda lütfen.:(

dos santosu bile özledim la

adam pek birsey yapamadi ama top onun ayagina gelince, en az keita nin ayagina gelmis kadar heycanlaniyordum.

Adam haklı beyler dağılın.

...............zapata............

sabri..neill.....servet.....balta

...............cana...............

.......yekta..........culio.....

kazım.......................kewell

...............stancu..............

bu şekilde çıkarsak gaziantepi yeneriz bence kupada...

ben sahsen yenilmemizi istiyorm baska türlü hagi ve yönetimden kur-tu-la-ma-yiz...!!!

Guardiola’nın Barcelona’sı

Hercules maçında gelen 3 gol sonrası Guardiola yönetimindeki Barcelona 2 buçuk sezonda oynadığı 157 resmi maçta toplam 401 gole ulaşmış oldu. Bütün kupaların toplandığı 2008-2009 sezonunda 2,54 olan maç başı gol ortalaması geçen sezon 2,33′e düşmüştü. Bu sezon ise bu ortalama şimdilik 2,91.

Guardiola’nın Barcelona’sının en golcü ismi 122 golle Messi. Onun takipçileri ise 42 golle Pedro ve takımdan ayrılan isimler; 36 gollü Eto’o ve 30 gollü Henry.

Tabii gol atmak bir yana yememe konusunda ilerleme kaydedilmiş. İlk sezon 0,88 olan gol yeme ortalaması git gide düşüyor. Geçen sezon 0,66 bu sezon ise 0,61!

abicim bu nedir ya bu takıma doping testi yapıyolarmı acaba?? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt