Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rosicky hayalleri kuranlara kötü haber Arsenal'de Nasri sakatlanmış.

Torres de gidiyor Chelsea'ye.Of of.Gelde üzülme.Liverpool resmi sitesinden oyuncu bölümünden kaldırılmış.

50 milyon euro + Anelka yazılıyordu. Anelka gitmek ister istemez bilemem ama Liverpool akıllı davranırsa bu işten karlı bile çıkabilir. 50 milyon euro takımı baştan yaratabilmek için iyi bir mebla ve Liverpool'un da buna ihtiyacı var. Kaldı ki Torres ayrılmak istiyor haklı olarak, gitmek isteyeni tutmamak gerek. Tabii ki Liverpool'un son senelerde transfer konusunda ne kadar başarısız olduğunu bildiğim için akıllı davranırsa diyebiliyorum sadece. Son olarak bu krizde Suarez'e 26 milyon euro vermek gibi bir saçmalıkta bulundular.

Torres Chelsea'de ise Drogba hayırlı olsun diyebilir miyiz?

vay be sayfa sayfa bizim nöbetimizde elalemin transfer haberlerinide konuşacak hale gelecek miydik be :mad:

aferim be sana sezgin :mad:

Liverpool Konchesky' kiralamış.Sezon sonu İnsua geri dönebilir. :S

hagi romanyayı zengin yapıp sezon sonu ulkesine geri dönecek belli

ednan sezginin bombasına 4 saat kaldı, artık çikimotoyla iner istanbula

Başlık 'Avrupa transfer nöbeti' olarak değiştirilsin :)

hagİ : Ben Şampİyon olmak İstemİyor.. Ben var hakaret yemek ben var romanyİden fİtbolcİ alip komİsyon yİmek.. Ben kupa da İstemİyor. Seneye romanyİde tatİl etmek. :)

Ben seviyor raki, şiş kebap, hakaret. Ben yiyor yiyor doymuyor, ben başlayacak yakında bayan fitbolcu da getirmek romanyadan, ordan da almak komisyon bende yok sınır hizmette:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt