Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şampiyonluk şansımız var diyenler...:(

Durun beyler hemen karamsarlığa kapılmayın.Bu takıma daha Ayhan,Barış eklenecek.Ayrıca müzmin sakatlarımız da dönerse o zaman siz görün bizi.Rahvana kalkmış at gibi olacaz..(!)

Bu sene bizim için en iyi derece..Gaziantepi yenip ZTK da yarı final oynamak...

Bügün transfer dönemi bitiyor dimi çok üzülüyorum buna çok :(

Bu rotasyon icin 11 milyon euroyu harcamak ne kadar dogru o zaman?

Zaten lig gitmis, avrupa gitmis, hrsey bitmis ...

Bedava alıp 11 oynattığımız adamların verdiği zararın yanında 11 milyon euro bişey değil ki. O kadar kaliteli yabancı geldi, yanlarına Yekta-Culio kalitesinde yerli koysak bunları konuşuyor olmazdık.

tükürdüğümü yalıyorum, volkan yaman ve mehmet güven'i geri istiyorum! balta ve sarp gidin artık!

Mehmet Güven'i izledim dün.Bizim şu takımda banko oynar.

Bu sene bizim için en iyi derece..Gaziantepi yenip ZTK da yarı final oynamak...

trabzon fener bursa elendi diye sevindik ama hiç değilse bunlar kalsaydı yarı finalden bile avrupaya katılma şansımız olurdu,şimdi oda yok :mad:

düştüğümüz duruma yaptırdıklara hesaba bakın hele :mad:

Bedava alıp 11 oynattığımız adamların verdiği zararın yanında 11 milyon euro bişey değil ki. O kadar kaliteli yabancı geldi, yanlarına Yekta-Culio kalitesinde yerli koysak bunları konuşuyor olmazdık.

dogru valla

hep bu bonservis icin verilen paraya bakiyoruz, oysa avrupaya gidemiyoruz, sampiyon olamiyoruz, dolayisiyla bu sekilde kaybedilen paralar cok daha büyük.

"nerde beles, orda yerles" yüzünden ne transferler yapildi, simdi cogu gitti, kalanlar da (Zan, Sarp, Batdal vs vs) gidecek, gitmek zorundalar.

Son yıllardaki dururumuz yuzunden polemick hastası oldum, favori parcamda ÇOÇUKLUĞUMU GERİ VER BANA DÜNYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt