Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Varda söyleyince beni şikayet ediyorlar.

Zaten yarın kimse olmaz burda transfer nöbeti bitsin uğramazlar.

Eee transferin dogru kaynağı GscimbomForum.Com'dan ögrenilinir.

Volkan Şen'i feribotla getirmiyormuydun ? Feribotta yer mi kalmamış yoksa :)

Bundan sonra beklemeyelim transfer bence.

Bizde bir metanetsizlik cenabetlik var Elano gidiyor bizde 1.5 yıl oynadı 4 tane gol attı adam 3 haftada santosta 5 gol attı. Jo 11 cıkıyor, De santic kariyer yılını oynuyor, Misimoviç gibi oyuncudan sıfır fayda gelde isyan etme.

Ben bir sezon daha hatırlamıyorum.Şubat'a geldik averaj hala eksilerde.Ayıptır yahu.

ÜzÜlÜyorum valla...bİr takimin taraftarlari kİ bu takim galatasaray takimini oyuncusunu hocasini yÖnetİmİnİ yerden yere vuruyor...bana Şİmdİ kizacaksiniz sanane beĞenmİyorsa okuma bİz bÖyle dÜŞÜnÜyoruz saygim var herkese her dÜŞÜnceye.ama 2 gÜn pozİtİf bakamazmiyiz bİlİyorum zor neresİnden bakalim dİceksİnİz.ama bu kadar İnsan olumsuz dÜŞÜnÜrse emİn olun herŞey daha da kÖtÜ olacaktir...bİz bİrgÜn de doĞmadik bİr gÜnde Ölmeyİz.

Umudunuzu kaybetmeyİn;)

gÜzel dÜŞÜnÜn İŞe yaarayacaktir.yarin akŞam 5 ten sonra gÜzel Şeyler konuŞuruz İnŞallah.

"Profesyonel Futbolcumuz Mustafa Sarp'ın sözleşmesi 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Futbolcumuza Galatasaray forması ile üstün başarılar dileriz''

Lütfen Sarp'la sözleşme yenilenmiş gibi espriler yapmayalım, kalp kaldırmayabiliyor. :(

ÜzÜlÜyorum valla...bİr takimin taraftarlari kİ bu takim galatasaray takimini oyuncusunu hocasini yÖnetİmİnİ yerden yere vuruyor...bana Şİmdİ kizacaksiniz sanane beĞenmİyorsa okuma bİz bÖyle dÜŞÜnÜyoruz saygim var herkese her dÜŞÜnceye.ama 2 gÜn pozİtİf bakamazmiyiz bİlİyorum zor neresİnden bakalim dİceksİnİz.ama bu kadar İnsan olumsuz dÜŞÜnÜrse emİn olun herŞey daha da kÖtÜ olacaktir...bİz bİrgÜn de doĞmadik bİr gÜnde Ölmeyİz.

Umudunuzu kaybetmeyİn;)

gÜzel dÜŞÜnÜn İŞe yaarayacaktir.yarin akŞam 5 ten sonra gÜzel Şeyler konuŞuruz İnŞallah.

Transfer sinyali vermişsin:)

Bizde bir metanetsizlik cenabetlik var Elano gidiyor bizde 1.5 yıl oynadı 4 tane gol attı adam 3 haftada santosta 5 gol attı. Jo 11 cıkıyor, De santic kariyer yılını oynuyor, Misimoviç gibi oyuncudan sıfır fayda gelde isyan etme.

Ona cenabetlik değil PROFESYONEL OLMAYAN YÖNETİM TARZI DENİR.HER GİDEN BURASI HİÇ İYİ YÖNETİLMİYOR DİYOR.

KEİTA ARAP KULUBÜ BİLE DAHA İYİ YÖNETİLİYOR DEDİ.

SKİBBE MANTALİTE EKSİK DEDİ

RİJKAARD HER MAÇ MANTALİTE DE SORUN VAR DEDİ

ELANO BEN BÖYLE KULUP GÖRMEDİM DEDİ.

Sizce bütün sorun bu adamlarda mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt