Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Efehan arkadaşım bir şeyler biliyorsan söyle bilmiyorsan yok şikayet ediyorlar gibi bahaneler uydurma. Ben önceki ŞAKAlarından yüzünden tepki koyanlardanım. Şimdi biliyorsan söyle bilmiyorsan normal mesajlaşmana devam et. Zaten bugün yada yarın 17.00 son, bekleyin sizde arkadaşlar görürsünüz.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da çift kale maçta golcü oyuncu Baros'un formu sevinç yarattı.

Kasımpaşa

Bucaspor

Konyaspor

Karabükspor

bunları yeneriz içeride.Bir ihtimal Eskişehir'i de yenebiliriz bu hafta 42-48 arası bir puan alırız diye düşünüyorum.

Konya maçı biraz sıkıntılı olur.Konyaspor iyi transferler yaptı ligdeki konumu olmasa ilk 7'yi zorlayabilecek kadro kurdular. Hem Ziya Doğan'ı bilirsin sırf defans yapar bizde defansı delecek oyuncular sakat,gerçi o zamana iyileşirler.

Baros bitti abi bundan sonra toplarlanması çok zor

Ona cenabetlik değil PROFESYONEL OLMAYAN YÖNETİM TARZI DENİR.HER GİDEN BURASI HİÇ İYİ YÖNETİLMİYOR DİYOR.

KEİTA ARAP KULUBÜ BİLE DAHA İYİ YÖNETİLİYOR DEDİ.

SKİBBE MANTALİTE EKSİK DEDİ

RİJKAARD HER MAÇ MANTALİTE DE SORUN VAR DEDİ

ELANO BEN BÖYLE KULUP GÖRMEDİM DEDİ.

Sizce bütün sorun bu adamlarda mı.

bende dıkkat etıysen fayda saglanamadı dedım hıcbırınden fayda alınamadı bunun yonetım bazında teknık bazda sorunları olabılır.

[video=youtube;I4NZPp0x6lQ]https://www.youtube.com/watch?v=I4NZPp0x6lQ[/video]

Bıktım yemin ederim BAMı konuşmaktan. BAM aşağı BAM yukarı. Bu adamları takıma getirenler ve şimdi gönderemeyenler utansın.

sence tugay hagiden basarili mi olur ? bülent korkmaz basarili oldumu ?

abdullah avci diyorum o gelse müthis olur.

en azindan genclere sans verir, sezon bitmis bizim icin zaten, genclerde ne var görelim artik, yoksa millet "gencler, gencler, alt yapidan topcu" diyip duruyor

arti Tugay kesinlikle daha ofansif oynatir takimi

bol bol pas yapan bir takim yaratir.

Efehan arkadaşım bir şeyler biliyorsan söyle bilmiyorsan yok şikayet ediyorlar gibi bahaneler uydurma. Ben önceki ŞAKAlarından yüzünden tepki koyanlardanım. Şimdi biliyorsan söyle bilmiyorsan normal mesajlaşmana devam et. Zaten bugün yada yarın 17.00 son, bekleyin sizde arkadaşlar görürsünüz.

Bekleyelim görelim o zaman. Ama bende sizin gibileri takip ediyorum bakalım devamlı burdamısın yoksa öyle takılmayamı geldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt