Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.419
- 3.383
- 2.278
Cevap: Transfer Nöbeti
Adu istanbula inmış hayırlısı olsun rizeye iyi oyuncu.
Adu istanbula inmış hayırlısı olsun rizeye iyi oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi hayat bu her an herşey olabilir haksız mıyım![]()
kadro iyide arda sakat caglar sakat baros yenı duzeldi ne kadar gider mechul kewell desen eskisi gibi olmayacaktır cana desen sureklı ceza alıyor ufuk kova
onu diyorum ya işte.KULLANAMIYORUZ.hagi,yönetim,belki biz.bu kadroyu kullanamıyoruz.
beyler +37 nerenin numarası ceplerde.
S.a varmı transferde bir gelişme arkadaslar
Adnan Sezgin Kesinlikle Son Günü Boş GEÇMEZ..
haklisin bu aksam günes batabilir.
kiralik futbolcu olabilir, bir transfer olabilir demekle büyük bir duyumcu olunmaz![]()
okadarini da bizde biliyoruz. bize bilmedigimiz sey söyle
ya isim söyle yada atip tutma burda.
ümit özat, hikmet karaman'ı harcadı; "bana akıl vermeye kalkmasın. ben, iki kelime yazsınlar diye gazetecilerin kapısında yatmam" dedi. Bu duello karkolda bıter![]()
ümit özat, hikmet karaman'ı harcadı; "bana akıl vermeye kalkmasın. ben, iki kelime yazsınlar diye gazetecilerin kapısında yatmam" dedi. Bu duello karkolda bıter![]()
Transferi gerçekleşmicek isimleri söylemek yakışmaz bana.
Bildiklerim var ama demicem dostum.
Doğrudur ben senin bildigin gibi atıp tutan duyumculardan olamam.
menajer Magpies kabul etmemıs zaten teklıfı 35 ıstıyomus.