Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

son gelişmelerden haberin var mı peki olur mu transfer ne diyorsun?

Allah bilir ama bence olabilir.

Benim düşüncem, Volkan konusunda uyduruk bir teklif yapmışızdır, eldeki çöpler üstüne para gibi, dolaylı yoldan farklı insanlar aracılığıyla zemin aramışızdır. İbrahim Yazıcı da gülüp geçmiştir.

2.Başkanı teklifi dogruladı birinci agzından duydum bunu ama demekki anlaşamıyorlar. Bir sıkıntı olmasa takımın 10 numarasını giyen Volkan Şen niye yedek başlasın.

Liverpool Insua'yı geri çağırabilir, Konchesky'i yollamışlar.

4-5 sene sonra yine ulan biz bunu nasil kacirdik diyecegiz... Dünyada sol bek sIkIntIsI varken arjantinli iyi oynayan 22 yasinda bir solbeki parasini yatirip almiyoruz ya cok kiziyorum...

Kötü oynamiyor + Formanin hakkini veriyor

Şu beğenmediğimiz Polak bile bizim ortasahaya iyi gider.

Cana-Culio-Polak

Stancu Sercan a ne kadar benziyor değil mi Bursa maçında Sercan oyuna girince formalar farklı olmasa kesin karıştırırdım...

Liverpool Insua'yı geri çağırabilir, Konchesky'i yollamışlar.

sezon başı liverpool o elemanı kiralık olarak mı almıştı yoksa bonservisiyle birlikte mi??

insuanın gitmesinde bi sakınca yok benim için,hagi nasılsa mecbur kalmadıkça oynatmyacak onu,ee gördüğümüz kadarıylada karakterli bi çocuk,harcanmasın hiç değilse..

Allah bilir ama bence olabilir.

2.Başkanı teklifi dogruladı birinci agzından duydum bunu ama demekki anlaşamıyorlar. Bir sıkıntı olmasa takımın 10 numarasını giyen Volkan Şen niye yedek başlasın.

10 numara giymeyle ne alakası var ? Adam sorunlar yaşadı Bursa'da, disiplinsizlik yaptığı zamanlar oldu, formsuzdu, başkalarına şans verdi Ertuğrul, o yüzden yedek başlıyor son zamanlarda. Kupadaki Kasımpaşa maçı formaliteydi, o gün o yüzden 11'deydi.

Size bomba bi haberim var.. :D Kewell'a İngiltereden Talipler var Kewell gidip birisi gelirse şaşmayın haberiniz olsunda sonra şoke filan olmayın. :D:D

4-5 sene sonra yine ulan biz bunu nasil kacirdik diyecegiz... Dünyada sol bek sIkIntIsI varken arjantinli iyi oynayan 22 yasinda bir solbeki parasini yatirip almiyoruz ya cok kiziyorum...

Kötü oynamiyor + Formanin hakkini veriyor

insua biraz dengesiz oyuncu. cagdas iyilessse cagdas cok iyi bir solbek..

Size bomba bi haberim var.. :D Kewell'a İngiltereden Talipler var Kewell gidip birisi gelirse şaşmayın haberiniz olsunda sonra şoke filan olmayın. :D:D

bu cok mantikli. kewell zaten mac basi aliyordu para, hem ailesinin yaninda olmak

istiyor kendisi. bence hic süpriz olmaz hatta iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt