Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Efehan arkadaşım,

Eğerki bildiğin, duyduğun birşey varsa lütfen söyle. Olmazsa bile kimse zaten sana birşey demez. Çünkü Adnan Sezginin transfer politikasını herkes biliyor. Tahmin ediyorum birşeyler duymuşsundur, belki Volkan Şen olabilir. Senden ricam birşey biliyorsan söyle, ama söylerken aldık ettik gibi değilde, ilgileniyoruz gibi deki kimse transfer olmazsa sinirlenmesin. Saat 2 buçuk. Kabaca yarın 17.00 a 24 saat var. Ben kesinlikle 1 oyuncu gelicek diyorum. Ama duyuymum vs. yok. Tahmin. Ama birşey biliyorsan lütfen söyle taraftarın artık boş boş beklemeye tahammülü kalmadı. :(:(

10 numara giymeyle ne alakası var ? Adam sorunlar yaşadı Bursa'da, disiplinsizlik yaptığı zamanlar oldu, formsuzdu, başkalarına şans verdi Ertuğrul, o yüzden yedek başlıyor son zamanlarda. Kupadaki Kasımpaşa maçı formaliteydi, o gün o yüzden 11'deydi.

orta sahaya bi adam alabilirlerse arkasından en çok istediğim adamdır volkan..

hatta kendi kendime bursa maçından önce taraftar tepkisinden korktukları için kabul etmediler maçtan sonra kabul ederler diye temennilerim bile olmuştur :D

ama ses soluk yok,olmayacak sanırım...

bu cok mantikli. kewell zaten mac basi aliyordu para, hem ailesinin yaninda olmak

istiyor kendisi. bence hic süpriz olmaz hatta iyi olur.

Tek üzüntüm, Arena'da Kewell'ı izleyememek, onun için son bir kez tezahürat yapamayacak olmak olur. Yoksa gitsin kurtarsın kendini bence de.

Biraz uçmuş olacam ancak Kewell - Misimovic gidip 2 tane yabancı oyuncu gelebilir mi acaba ? :D:D

Abi fm 2011de Arda Turan sözleşme uzatmak için senelik 4.1m avro istiyo napıyım?:D

Efehan arkadaşım,

Eğerki bildiğin, duyduğun birşey varsa lütfen söyle. Olmazsa bile kimse zaten sana birşey demez. Çünkü Adnan Sezginin transfer politikasını herkes biliyor. Tahmin ediyorum birşeyler duymuşsundur, belki Volkan Şen olabilir. Senden ricam birşey biliyorsan söyle, ama söylerken aldık ettik gibi değilde, ilgileniyoruz gibi deki kimse transfer olmazsa sinirlenmesin. Saat 2 buçuk. Kabaca yarın 17.00 a 24 saat var. Ben kesinlikle 1 oyuncu gelicek diyorum. Ama duyuymum vs. yok. Tahmin. Ama birşey biliyorsan lütfen söyle taraftarın artık boş boş beklemeye tahammülü kalmadı. :(:(

Ben söyledim kardeş isimleri. Allah'tan umut kesilmez. Ben bir kiralık futbolcu bekliyorum ama yabancı hakkımız dolu zor yani. Yabancı transfer olmazda türk transfer olabilir hiç belli olmaz. Beklemek lazım.

ulan nasıl bi yönetim var bu takımın basında böle rezil olmadık hic bizamanya. biz kötü kardolarla bile sampiyon olduk. şimdiki halimize bak herkes dalga geciyo bide en cok kupa toplayan takımız dimiz biz. gsın markasını yerle bir ettiler ...

dün genclik il genel müdürünün aciklamalarini izledinizmi, besiktasin arenada oynamak istegine ne söyledi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt