Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler kızyoduk ednana hep son gün transferleri oluyo diye ya artık o da olmuyo :D Ama bence de olmasın Hagiyi gonderdik BAM kadrodışı, yeni TD arıyoruz senenin planlamasını yapıyoruz desinler cok daha iyi olur kanımca. (AA / FT :D)

dün genclik il genel müdürünün aciklamalarini izledinizmi, besiktasin arenada oynamak istegine ne söyledi?

Biz stadı Galatasaray için yaptık dedi eğer Galatasaray'la sözleşme imzalazsak Bjk'de bizim takımımız yardımcı olur dedi ancak Galatasarayla sözleşme imzalandığında iş bizden çıkıyor dedi :D

dün genclik il genel müdürünün aciklamalarini izledinizmi, besiktasin arenada oynamak istegine ne söyledi?

Eğerki..Biz stadı üstümüze alırsak..BJK nin bizim stadta oynamam ihtimali 0..Ama stadı üstümüze almadan Bjk GSGM ye giderse..Onlarda mecburen oynamasına izin verecek..

Abi fm 2011de Arda Turan sözleşme uzatmak için senelik 4.1m avro istiyo napıyım?:D

sakın satma. bas parayı dursun ben yıllık 5.5 verdim konratta gaza geldi müthiş oynadı, sene sonu 35 e bayern'e sattım :D

Beyler kızyoduk ednana hep son gün transferleri oluyo diye ya artık o da olmuyo :D Ama bence de olmasın Hagiyi gonderdik BAM kadrodışı, yeni TD arıyoruz senenin planlamasını yapıyoruz desinler cok daha iyi olur kanımca. (AA / FT :D)

Terim gelsin de, ben bunlarla da şampiyon olurum tribine girsin, evet.

bugünler biticek mi acaba ??? sanki hiç bitmiycekmiş gibi geliyor... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt