Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tuncaysanli17 Tuncay Sanli

Wolfsburg'a transferim hakkinda: su an almanyadayim ve kuluple gorusmelerimiz ve saglik kontrolleri devam etmektedir.

Pes2011 Efsane Ol yaması çok Gaddar olmuş arkadaş ya.

Mecburen Fenerbahçe forması giyiyorum .s

polat sezgine verir kapatma işini, sezginde branda veya lambirle falan kapar stadın üstünü

Ensar Baykan cok iyi. Bu arada Fm 2011 diyince forumda akla ben gelmek istiyorum. Sorularinizi alayim? Üstüste CL Sampiyonu olmus birisi var burada.

2013'teyim, Kameni, Cana, Kompany, Insua, Annan, Guiseppe Rossi, Balotelli, Giovinco, Lukaku var takımda, kimi oynatmasam ? Arda falan da duruyor, Emre Çolak, Ensar, Atilla Turan, Ömer Toprak falan.

Ensar Baykan cok iyi. Bu arada Fm 2011 diyince forumda akla ben gelmek istiyorum. Sorularinizi alayim? Üstüste CL Sampiyonu olmus birisi var burada.

9 senedir üstüste STSL şamp. oluyorum ama 2 dir finalde barca'ya kaybediyorum hacı olacak işmi ya :lol: Arsenal'e döndüm her sene barca'yşa eşleşiyorum :lol:

medreruno Onur Erdem

by tribundergi

ümit özat, hikmet karaman'ı harcadı; "bana akıl vermeye kalkmasın. ben, iki kelime yazsınlar diye gazetecilerin kapısında yatmam" dedi..

2013'teyim, Kameni, Cana, Kompany, Insua, Annan, Guiseppe Rossi, Balotelli, Giovinco, Lukaku var takımda, kimi oynatmasam ? Arda falan da duruyor, Emre Çolak, Ensar falan.

Kameni'nin yerine Romero'yu al. Sol beke alternatif Atila Turan'i al. Balotelli cok disiplinsiz cok para veren olursa sat yerine Dzeko'yu al. Giovinco'nun yerine Matias Fernandez'i al.

Bu arada kadrom:

Romero-Serdar Aziz-Serdar Tasci-Ömer Toprak-Atila Turan---Obi Mikel-N.Sahin-Pastore---M.Fernandez-Dzeko-Agüero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt