Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Insallah transfer olmaz... Neden para harciyalimki durduk yere ?

Formanin hakkini vermeyenler gönderilsin yeter...

sene sonuna kadar idare edilsin yeterli olur...

Basin toplantisi düzenlesinler... Desinlerki özür dileriz herseyi yüzümüze gözümüze bulastirdik...

ve seneye yep yeni bir sayfa acariz...

yüzümü güldürebilecek tek olumlu sey olur bu.... (birde bir arkadas Gio demis o gelse COK manyak sevinirim... tek hayir diyemeyecegim oyuncu o cünki en sevdigim oyuncu.. bu tabi benim kendi görüsüm)

dediğin yapılırsa maça çıkılacak kadro olmaz.

Beyler Anderletchten Ayrılacan Önemli oyuncu Jan Polak'mış.. Biglia işi artık tamamen bitti.

Boşver, top yapamayan takımları ancak Traore tipi forvetler kurtarabilir. Şişirirsin, indirir, saklar, zaman kazandırır, her şeyi yapar :)

o değilde firikikten gol atan oyuncumuz bile yok. en son kim attı onu bile hatırlamıyorum

medreruno Onur Erdem

by tribundergi

ümit özat, hikmet karaman'ı harcadı; "bana akıl vermeye kalkmasın. ben, iki kelime yazsınlar diye gazetecilerin kapısında yatmam" dedi..

Ümit özat melih gökçek tarafından sağlam korunuyo baksana adam kimseyi tanımıyo.

çocuğun biri face'de biglia sayfasına iyi saydırmışşş... :D

ümit özat ne vurmus kafaya:) öyle sahaya sazan gibi atlarsan kafanı ezerler:)

FM muhabbetinizi başka yerde yapın bu başlık yeri değil.

duyum falan yok mu ya bu kadar hareketsiz olması şaşırtıyor beni sezgin son gün yapması gerekir bir tane her sene olduğu gibi.

Son bomba atıp gidicem. Sakın bana soru sormayın (:

Insua Transferini yapamaz isek , Bu sezon başında anlaşıpta Inusa için Transferi bozulan pocognoli G.Saray'a gelicek. Sezon sonu. Şeref Aydın'da , Mehmet Ekici'nin sezon sonun'da G.Saray'a geliceğini söylmişti. Çok iyi takım olucaz inş.. Seneye.

Pocognoli Belçikalı , 22 Yaşın'da sol bek - sol açık , 1.78 boyun'da , Standart Liege'de oynuyor. Milli Takım'da da görev alıyor , ara, ara.

Kaynağım : Almanya'dan İstihbaratları çok kuvvetli olan 4 Arkadaşım.

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt