Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alex bi ara delirmişti attığı her frikik gol oluyordu. adamlar penaltıdan çok seviniyorsu frikik kazanınca

Culio da Hagi sanıyor kendini, 1 tane yararlı ortasını göremedim daha. Gerçi düzgün kullansa ne yazar, kim vuracak ? Nerede duracaklarını bilmiyorlar daha.

dikkat et kim kullanırsa kullansın top hep ön tarafa geliyor. ama bizimkiler arkada bekliyo hepsi. bu nasıl bir balanstır anlamadım:)

arkadaşlar transferin son günü yarın mı bugün mü?

son gün illa bir hareketlilik yaşanırdı çünkü.

alex bi ara delirmişti attığı her frikik gol oluyordu. adamlar penaltıdan çok seviniyorsu frikik kazanınca

Biz de her kullandığımız frikikte kaleci çalıştırıyoruz. Hele son maç Ayhan bir korner attı, 3 yaşında çocuk öyle vurmaz topa, mahallede topa hafif yandan altına girerek yükseltirsin ya Alman kale oynarken, öyle orta yapabileceğini sanıyor hala.

West Bromwich Albion ve Cardiff City istiyor Kewell'ı. Gitmesin şahsi kanaatim.

Biz de her kullandığımız frikikte kaleci çalıştırıyoruz. Hele son maç Ayhan bir korner attı, 3 yaşında çocuk öyle vurmaz topa, mahallede topa hafif yandan altına girerek yükseltirsin ya Alman kale oynarken, öyle orta yapabileceğini sanıyor hala.

Evet ya amma guldum o pozizyonda o nası bi ortadı abi ya zaten topun başına Ayhan geçince anlamıştım bişey olmuyacağını o korkenrden :D

Evet beyler,bugün son gün,transfer açıklanır mı?

Evet ya amma guldum o pozizyonda o nası bi ortadı abi ya zaten topun başına Ayhan geçince anlamıştım bişey olmuyacağını o korkenrden :D

Her orta yapmaya çalıştığında aynı vuruşu yapıyor o, ciddiyim 5 yaşında çocuk bilir o tarz yumuşak yüksek ortanın kaleci tarafından rahatça çıkıp alınabileceğini.

Arkadaşlar bir gelişme oldu mu transfer konusunda duyum haber var mı?

West Bromwich Albion ve Cardiff City istiyor Kewell'ı. Gitmesin şahsi kanaatim.

Bende gitmesin derim hatta oteki sene bile kalsın ama ilk onbirde ona guvenmemek lazım adam alınsın ama Kewell hem alternativ hem tecrube hem bilgi herşeylen bize yarar ama ona guvenipte mesela sağ kanat almamak olmaz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt