Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok bu adam şişir gol atsın forveti değil :) Jaja'nın sert uzaktan şutlarını, gollerini bu her iki ayağıyla atıyor. Adam geçiyor, pas veriyor falan :) Baya bişey var

eger öyleyse zaten bizden önce kaparlar onu::) bu yönetim öyle mahareti olan adamı alabilr mi?

Romanya ligi ve bazı balkan ligleri hariç diğer hiç bir ligi takip etmeyen,futbolcuları tanımayan bir teknik direktöre transferi komple vermekte Adnan Polat başarısıdır..

Yaw arkadaşlar kimse konuşmuyor ama BA dan kurtulduk Barışın sakatlığı uzun surecek deniliyor..Ayhan Hakeme kufur etmiş oda 3 maç ama tabi Hagi Baltaya orta sahada oynatırsa bilemem..

164718_182698298436956_118325551540898_436982_324437_n.jpg

adu ya bak :D

transfer nöbeti 1000 sayfada kapanacakmış doğrumu? adnan sezgin var ya seni uzaya göndermek lazım ama korkuyorum senin pazarlık huyun yüzünden uzaylı varsa eğer istila eder dünyayı ( tüm insanları sen gibi zanneder nefret eder) :)

Yaw arkadaşlar kimse konuşmuyor ama BA dan kurtulduk Barışın sakatlığı uzun surecek deniliyor..Ayhan Hakeme kufur etmiş oda 3 maç ama tabi Hagi Baltaya orta sahada oynatırsa bilemem..

hakan balta demeyin yahu snrilerim bozuluyo. onun bam 3 lüsünden ne farkı varki:)

abi geçen romanyadan bir arkadaşım geldi, adamlar acayip dalga geçiyorlarmış bizimle, zengin ettiniz memleketi diye :( üzüldüm valla

Yaw biraz once bazı arkadaşlar Toress Chelase de diyolardı ben öyle bi haber bulamadım siz nerden gördunuz ??

Adnan Sezgine laf atmayın renkdaşlar..O Galatasaray ı düşünüp transfer yapıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt