Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;Rcf9sDH21WE]https://www.youtube.com/watch?v=Rcf9sDH21WE[/video]

Lacina Traore

Romanya ligi ve bazı balkan ligleri hariç diğer hiç bir ligi takip etmeyen,futbolcuları tanımayan bir teknik direktöre transferi komple vermekte Adnan Polat başarısıdır..

Hagiye kızamıyorum. Çünkü futbolcuk yeneteği ne kadar büyükse TD'lik yeteneği o kadar kötü... Sonuçta yenetek meselesi. Yönetimin kurbanı oldu malesef.

ben hep su an herculeste oynayan paraguaylı valdesi istedim keske o alınsaydı cok isterdim o herifi..

hayir servet en golcü.

ve kewell kulübede otursa bile yeter demis birisi ama

ben bize birseyler verecek bir futbolcu istiyorum kulübede

oturacak diye almam ben futbolcu.

En golcü futbolcumuz Kewell,Avrupa'daki gollerle birlikte.

Ayrıca Kewell zaten katkı sağlıyor.

Ufuk,Aykut,barış,ayhan,mustafa,gökhan zan,aydın,hakan balta,mehmet batdal,georghe hagi,nezihi boloğlu,adnan sezgin,adnan polat,mehmet helvacı, bu arkadaşlardan bir tanesi hangi takımda olduklarının ve yönettiklerinin farkındalar mı acaba..Kesilecek olan tüm kollar sanırım..

düşünüyorum da, bu adnan polat medyaya bile bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorsa, futbolculara ne yalanlar söylemişştir. o yüzden kimse sevmiyor bu takımı, başlarında bir ağabeyleri de yok. futbol şb sorumlusu sezgin, ilgileniyor mudur futbolcularla. üzerine bir de despot bir hagi..psikolojik olarak bitmiştir bizim futbolcular.

Ardada pubis felan yokmuş ameliyatda olmayacakmış sol baldırında kas genişlemesi varmış tedavisi kulüpte dewam edecekmiş .

Uzun futbolcu ağır olur ağır olmayanlar da bize gelmez zaten

Ceyhun Eriş Denizlispord'da !!!

Sezgin nasıl kaçırdı bu adamı ya ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt