Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:akansular:

B_d7c8b60339ccd9497d5e64f74760c592.jpg

Barış kötü futbolcu ama bu haliyle antrenmana çıkması karakterli olduğunu gösteriyor.Yinede en kısa zamanda yollanmalı.

münih'den ((arda'dan)) sevindirici haber ;arda pubis değil cerrahi müdaheleye gerek yok...ayrıntılar 17.40 CNN Türk Spor'da

ne sevindik ne sevindikkk..... sezonu kapattı demiyosunuzdaa....

haydi renkdaşlar gol pozisyonu yaratacak oyuncumuz kalmadı.

arda-pino-misi-kazım kazım bunlardan bu sezon bişey beklenmez.

baros-kewell-emre çolak verimsizz.

aydın-mehmet batdal gereksiz.

eee ilerde şimdi bi stancumu var o da ? ....

size kadro yapayım en iyisi

----------------------zapata--------------------------

---sabri--------neill---------cana-------------çağlar--------

---------------------yekta-------culio----------

-----stancu------------------------emre çolak-------

---------------------servet ( 4 gol )--------------------

Edin Dzeko bile konuşmuş Misi hakkında.

''Misimovic'in Wolfsburg'dan gönderilmesi büyük bir hataydı ve ayrılma kararımı verme sürecinde etkili oldu''

Takım kimyası bozuldu mealinde bir şeyler şöylemiş.Anlayın bu adamın ne kadar büyük topçu olduğunu.

Usta bak sırf Hagi gönderdi diye değil de, adam bir gaz verir yahu. Bir elleri kaldırır maç sırasında bağırın ulan diye tribünlere. Bir benimser, ben buranın adamıyım der yahu. Burada oynayacak adam önce taraftarla iletişime geçer bir şekilde.

Ben kalitesini kesinlikle tartışmıyorum ancak, gitmek için geldi gibi duruyordu zaten. Keşke kalsaydı, keşke oynuyor olsaydı, keşke takımı sırtlasaydı. Ancak şu var ki, yahu üstüste birkaç iyi hareketini görmedim adamın. Bu çapta yıldız futbolcu ancak kendini soğutmak için bu denli düz-pasif herneyse işte öyle oynardı.

Keşke sadece formsuzluğu yüzünden kenarda bekliyor olsaydı da ümitli olsaydık. Ama bir şekilde yok. Ben de Hagi'ye kızıyorum ama, olay bence sakızlık değil. Aralarında başka bişey olmuş belli. Sebebi net bilmediğimden Hagi haklıdır diyorum sadece. Bir bütünleşme olsaydı, isteğini gösterseydi Misimovic'e hak verebilirdim. Ama olayın içyüzü çok net değil bence.

Yalnız bu beşiktaşlılar çok komik,her transfer dönemi gaza geliyorlar uçtuk şampiyonuz 17 de 17 yaparız:)) dün gene hepsi gerçek hayata dönüş yaptı..Maçtan önce 10 kişi çıksak gene 3 tane atarız diyen tipler vardı..Komik insanlar topluluğu bu kuş cemiyeti:)

Usta bak sırf Hagi gönderdi diye değil de, adam bir gaz verir yahu. Bir elleri kaldırır maç sırasında bağırın ulan diye tribünlere. Bir benimser, ben buranın adamıyım der yahu. Burada oynayacak adam önce taraftarla iletişime geçer bir şekilde.

Ben kalitesini kesinlikle tartışmıyorum ancak, gitmek için geldi gibi duruyordu zaten. Keşke kalsaydı, keşke oynuyor olsaydı, keşke takımı sırtlasaydı. Ancak şu var ki, yahu üstüste birkaç iyi hareketini görmedim adamın. Bu çapta yıldız futbolcu ancak kendini soğutmak için bu denli düz-pasif herneyse işte öyle oynardı.

Keşke sadece formsuzluğu yüzünden kenarda bekliyor olsaydı da ümitli olsaydık. Ama bir şekilde yok. Ben de Hagi'ye kızıyorum ama, olay bence sakızlık değil. Aralarında başka bişey olmuş belli. Sebebi net bilmediğimden Hagi haklıdır diyorum sadece. Bir bütünleşme olsaydı, isteğini gösterseydi Misimovic'e hak verebilirdim. Ama olayın içyüzü çok net değil bence.

Katılıyorum, mesela Guti bjk'de daha ilk oynadığı maçta kendini göstermişti.

Yalnız bu beşiktaşlılar çok komik,her transfer dönemi gaza geliyorlar uçtuk şampiyonuz 17 de 17 yaparız:)) dün gene hepsi gerçek hayata dönüş yaptı..Maçtan önce 10 kişi çıksak gene 3 tane atarız diyen tipler vardı..Komik insanlar topluluğu bu kuş cemiyeti:)

Sonra da,

"Sevinmek için sevmedik" gibi saçma sapan felsefik laflar falan ediyorlar, bırak ya. Başka bir dünyada yaşıyor onlar.

Bu arada Elano'nun boşu yok. Sanırım 5.golünü attı.Güler misin ağlar mısın? :o

Evet ya :haha::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt