Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gheorghe hagi bu takıma 2 kez teknik direktör olmayı hakediyor ama Abdullah Avcı bir kere bile haketmiyor dimi..

Yalnız bu beşiktaşlılar çok komik,her transfer dönemi gaza geliyorlar uçtuk şampiyonuz 17 de 17 yaparız:)) dün gene hepsi gerçek hayata dönüş yaptı..Maçtan önce 10 kişi çıksak gene 3 tane atarız diyen tipler vardı..Komik insanlar topluluğu bu kuş cemiyeti:)

Bizde rijkaard döneminin başlarında 105 gol rekorunu kıracağız diyorduk :D

Elano nerde atmış bu golleri? Ş.Ligi'nde United'a karşı mı atmış?

Sonra da,

"Sevinmek için sevmedik" gibi saçma sapan felsefik laflar falan ediyorlar, bırak ya. Başka bir dünyada yaşıyor onlar.

her şeylerine tamam, heveslendiler falan ama, fernandes'i nasıl büyük yıldız yaptılar ben hala oradayım.

fm'de falan duyardık ismini ama gerçekte tek defa duymuşluğum yok. bizim mehmet topal'ı elli kere fazla duydum oynadığını.

Bence aşırı derecede hedef tahtası haline getirildi.

Her hata yaptığında herkes üstüne çullanıyor, bu tedirginlikle oynamak zor.

Tamam haklı olabilirsin ama Galatasarayın orta sahası BAMdan kurulmamalı belki aralarında en iyisi Barış ama oda en çok ilk 18 oyuncusu adam çok dengesiz hiç guven vermiyor...Bide benim sinirlerimi bozan herkez haykırıyor bu takımın ORTA SAHAYA ihtiyacı var diye bizimkiler uyuyor :(

şu takımdan kim gitse üzülmem. bir tek pinoya üzülürüm o da saçlarını beğendim ondan dolayı :D

her şeylerine tamam, heveslendiler falan ama, fernandes'i nasıl büyük yıldız yaptılar ben hala oradayım.

fm'de falan duyardık ismini ama gerçekte tek defa duymuşluğum yok. bizim mehmet topal'ı elli kere fazla duydum oynadığını.

Fernandes iyi topçu bizde olsa orta sahayı toplar

Fernandes çok iyi adam lani çürüyecek yabancı sınırından orada.Keşke bizde olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt