Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

cana marsilyadayken ssampiyonlugu kacırdıklarında su an arsenaldki nasri yere yıgılmıstı. canada kollarına aldı tasıdı. duygulanmıstım:) canaya spARTAKÜS YAKISIR. Nedense o adamı cok seviyorum..

Kimseyi bozmak istemiyorum ama üfürmenin de bir sınırı var, şampiyonluk maçıydı seyrettim falan diyerek kanıtlamak yoluna gitmişsin. Eğer söylediğin şu yazının olduğu linkdeki resimse orada Nasri sakatlanmıştı ve sadece dışarı çıkartıyordu.

Kimseyi bozmak istemiyorum ama üfürmenin de bir sınırı var, şampiyonluk maçıydı seyrettim falan diyerek kanıtlamak yoluna gitmişsin. Eğer söylediğin şu yazının olduğu linkdeki resimse orada Nasri sakatlanmıştı ve sadece dışarı çıkartıyordu.

illa ordaki tasımamı olması lazım ben macı canlı izledim ondan diyorum o resimdeki degil durum:)

basari ve kalkinma nin formülü:

1. hagi iler derhal yollar ayirilmali ve tugay takimikn basina gecmeli sezon sonuna kadar (seneye tekrar altyapiyi üstlenmeli)

2. sarp, ayhan, ufuk, balta, sadece olaganüstü haller haric bu formayi giyinmemeli...onlarin yeri altyapidan doldurulmali

3. a.avci ve arif erdem ile önümüzdeki sezon icin anlasilmali

3. adnan sezgin derhal ,en gec sezon sonu yollanmali

3. yerli kaliteli oyunculara avci'nin talimatlari ile baslanmali ve simdiden transfer edilmeli (önümüzdeki sezon icin)

4. sezon sonu bütün yabancilar (pino haric) gönderilmeli

5. yerli oyuncular ile iskelet kadro kurulmali ve sampiyonluk kovalanmali (samp. ligine katilmak sart)

6. avrupa kupalarina katildigmiz takdirde kaliteli yabancilar transfer edilmeli (keita, baros gibi, vs. )

7. unutmadan sezon sonu ayhan, sarp, ufuk, balta, servet, arda mutlak suret ile yollar ayrilmali

basari ve kalkinma nin formülü:

1. hagi iler derhal yollar ayirilmali ve tugay takimikn basina gecmeli sezon sonuna kadar (seneye tekrar altyapiyi üstlenmeli)

2. sarp, ayhan, ufuk, balta, sadece olaganüstü haller haric bu formayi giyinmemeli...onlarin yeri altyapidan doldurulmali

3. a.avci ve arif erdem ile önümüzdeki sezon icin anlasilmali

3. adnan sezgin derhal ,en gec sezon sonu yollanmali

3. yerli kaliteli oyunculara avci'nin talimatlari ile baslanmali ve simdiden transfer edilmeli (önümüzdeki sezon icin)

4. sezon sonu bütün yabancilar (pino haric) gönderilmeli

5. yerli oyuncular ile iskelet kadro kurulmali ve sampiyonluk kovalanmali (samp. ligine katilmak sart)

6. avrupa kupalarina katildigmiz takdirde kaliteli yabancilar transfer edilmeli (keita, baros gibi, vs. )

7. unutmadan sezon sonu ayhan, sarp, ufuk, balta, servet, arda mutlak suret ile yollar ayrilmali

kafan güzel galiba

Adamlar nerdeyse 2010 un başından beri yayınlamıyorlar.O kardeş çıktı diziden ocakta başlıyor dediler bekliyoruz ses seda yok

Kurtulamadı maalesef, halen yaşıyor ama diziyi bıraktı kendisi, Spartaküs ün glatyatör evine gelmeden önceki döneme ve evin mevcut duruma gelirkenki olaylara ilişkin 6 bölümlük bir geçiş serisi çekiyorlar. Yayınlanmaya başladı.

Ve aldığım bilgilere göre bu 6 bölümlük seriden sonra gelecek sezon için ikinci sezonu garanti hatta spartaküs ü oynayacak oyuncu da belirlenin elemeler sonuçlandı.

Ben maksat sohbet olsun diye bu topicteyim transfer felan olacağını düşünmüyorum :) Zaten baltalar gitmediği sürece transfer olsa ne olacak

transfer var dediler geldik

ne yokmu? yine yanlış anons, ben gider......:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt