Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

basari ve kalkinma nin formülü:

1. hagi iler derhal yollar ayirilmali ve tugay takimikn basina gecmeli sezon sonuna kadar (seneye tekrar altyapiyi üstlenmeli)

2. sarp, ayhan, ufuk, balta, sadece olaganüstü haller haric bu formayi giyinmemeli...onlarin yeri altyapidan doldurulmali

3. a.avci ve arif erdem ile önümüzdeki sezon icin anlasilmali

3. adnan sezgin derhal ,en gec sezon sonu yollanmali

3. yerli kaliteli oyunculara avci'nin talimatlari ile baslanmali ve simdiden transfer edilmeli (önümüzdeki sezon icin)

4. sezon sonu bütün yabancilar (pino haric) gönderilmeli

5. yerli oyuncular ile iskelet kadro kurulmali ve sampiyonluk kovalanmali (samp. ligine katilmak sart)

6. avrupa kupalarina katildigmiz takdirde kaliteli yabancilar transfer edilmeli (keita, baros gibi, vs. )

7. unutmadan sezon sonu ayhan, sarp, ufuk, balta, servet, arda mutlak suret ile yollar ayrilmali

+ drogba mutlaka bu takima alinmali (sezonda 10m bile istese) :D

En doğru hamle bu yönetim gitmeli.Seneye gelen BAŞKAN FATİH TERİM'İ SPORTİF DİREKTÖR YAPMALI.ABDULLAH AVCI VE ONUN SEÇECEĞİ 1 KİŞİ YARDIMICISI OLMALI.

Beyler crixus ölüyor geçmişten geleceğe gidiyor 2. bölümde haberiniz olsun:lol:

basari ve kalkinma nin formülü:

1. hagi iler derhal yollar ayirilmali ve tugay takimikn basina gecmeli sezon sonuna kadar (seneye tekrar altyapiyi üstlenmeli)

2. sarp, ayhan, ufuk, balta, sadece olaganüstü haller haric bu formayi giyinmemeli...onlarin yeri altyapidan doldurulmali

3. a.avci ve arif erdem ile önümüzdeki sezon icin anlasilmali

3. adnan sezgin derhal ,en gec sezon sonu yollanmali

3. yerli kaliteli oyunculara avci'nin talimatlari ile baslanmali ve simdiden transfer edilmeli (önümüzdeki sezon icin)

4. sezon sonu bütün yabancilar (pino haric) gönderilmeli

5. yerli oyuncular ile iskelet kadro kurulmali ve sampiyonluk kovalanmali (samp. ligine katilmak sart)

6. avrupa kupalarina katildigmiz takdirde kaliteli yabancilar transfer edilmeli (keita, baros gibi, vs. )

7. unutmadan sezon sonu ayhan, sarp, ufuk, balta, servet, arda mutlak suret ile yollar ayrilmali

o kadar değişiklik ancak Fm'de olur

eğer transfer yapılacaksa bu gece sabaha karsı istanbula iner yarın da imza atar bknz.Misimovic,Insua

yahu konu dağılmasın ama spartacus mevzusuna son noktayı koyayım kusura bakmayın :)

başrol oyuncusu kanser tedavisine döndüğü için dizi çekimleri durmuştu, bir ay kadar önce tekrar başladı. bu arada yayınlanan, 2. sezon dediğiniz, 2. sezon değil, aynı hikaye ve karakteri içeren bir mini dizi. gods of arena. kısa sürecek tahminen 1 sezondan az. sonra spartacus 2. sezon ile dönecek.

yok spartacüsten öncesi anlatılıyor şimdilik..ama yinede cok hoşş

ya arkadas ben spratacüste bitek spartaküsü ezberledim oda basrolde diye. öbürlerinin ismini karıstırıyorum:)

arkadaşlar eskişehir maçında stadı polatın başına yıkar mısınız lütfen? rica ediyorum...bi biskrem versem

Sadece transfer zamanı açık değil buralar;)

iyide hocam banada hak ver. aylardır BAM'ı konuşmaktan, BAM hakkında yazılan yazılardan bıkmışım. Artık futbolla ilgili site görmek istemiyorum, nereye baksam BAM. Valla bıktım. En azından transfer zamanları geliyorum biraz heyecan olsun diye ama oda yok artık.

beyler saat 17.00 gibi yine transfer haberi sitelere düşerr.. onlarında mesaisi bitiyor yalanmı , gerçekmi bilmiyorum?

muhtemel isimler romen muresan,kranjar ve formica? sırf günü geçiştirmek içinde olabilir...

transfer bekleyen çok az kişi belli... arda-pino-ayhan vs bunlardan bir beklenti yokk onun için yaa orta saha mücadeleci ya da 10 numara oynacayack birini alacaklardır. ınsua-kewell veya misi gönderilebilir? ( bu benim görüşüm sadece)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt