Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan su barcelonanın oynadıgı oyunu görünce bizim takımdan nefret eder oldum. biri uzay futbolu oynuyo. öbürü tas devri futbolu:))

Cana-Cahill-Culio orta sahası premier lig standartlarında bi orta saha olur

Futbol_5 Galatasaray1905

avustralya basınının iddasına göre Tim cahill takım arkadaşları Kewell ve Neillla birlikte Galatasaray'a gelip imza atacak.

3 minutes ago Favorite Retweet Reply

allahını seven twitteri hesabı olanlar buna mesaj yağdırsın. kendisini sanki zaptayı culioyu demiş gibi, bradleyide bilirsem 3 olacak diyor. kendini duyumcu gibi gösteriyor ama bildiği birşey yok. basında yazılanlara göre sallıyor. lütfen sorun bradley transferi ne olmuş? hani kesindi, imzalar atılıyordu? hiç onları konuşmuyor sanki hiç dememiş gibi.

Futbol_5 Galatasaray1905

avustralya basınının iddasına göre Tim cahill takım arkadaşları Kewell ve Neillla birlikte Galatasaray'a gelip imza atacak.

3 minutes ago Favorite Retweet Reply

Hagi:Ben Cahill futbolcu istemiyor. Siz neden anlamıyor.Ben istiyor okumuş futbolcu.

transfer sezonu bittiyse misi kaldı galiba. belki affederler misiyi

Cana-Cahill-Culio orta sahası premier lig standartlarında bi orta saha olur

arkadaslarım kardeslerim bencede manyakötesi bi orta saha olur fakat hagi oy-nat-maz..o yuzden uzulerek söyluyorum hagiye güvenen biriydim fakat zarar vermeye basladı..belkı de avrupanın en iyi 10 numaralarından bırıne sahıbız bilmem farkındamıyız arkadaslar

allahını seven twitteri hesabı olanlar buna mesaj yağdırsın. kendisini sanki zaptayı culioyu demiş gibi, bradleyide bilirsem 3 olacak diyor. kendini duyumcu gibi gösteriyor ama bildiği birşey yok. basında yazılanlara göre sallıyor. lütfen sorun bradley transferi ne olmuş? hani kesindi, imzalar atılıyordu? hiç onları konuşmuyor sanki hiç dememiş gibi.

böyle 50 tane adam var kiminle uğraşacaksın, bırak kendi halinde takılsınlar.

bu foruma küfreden adam vardı, mutu-formica-biglia gelecek, gelmezse beni bulun diyen. napıyordur kim bilir :D

Millet çatır çatır parayı basıp kadroyu güçlendiriyor.Bizimkilerde hangi menejerle kolpa yaparız derdinde işte tüm mesele burda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt