Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan'ı alalım Bam artı Hakan Balta artı 2 milyon euro.

Galatasaray'da sıcak saatler !

Uzun yıllardır kendi ofisine klima almayan Sezgin bu ısrarından vazgeçti ve dün gece saat 3 sularında, uzun süren pazarlıklar sonucu 2.el bir klima için satıcı ile bonservis konusunda el sıkıştı. İlk önce satıcıya 3 taksit + babannesinin buzdolabını teklif eden sezgin sonunda ikna oldu ve 2 taksit + babannesinin buzdolabı + tansiyon aleti karşılığında satıcı ile anlaştı. Satıcı ise, tansiyon aletini sezgin yüzünden kullanıyordum, artık sayesinde kullanacağım diye konuştu. Bu anlaşma Sezgin'in yüzüne de yansırken, eski haline göre oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Önceki

Sonraki

Baya da güzel yazdım takan olmadı beyler :o

arkadaslar, Alitore haberi ligtv de yok, lütfen yanlis haberler paylasmayalim burda.

Ben Adnan Polat gibi bir yalan makinesi tanimadim arkadas. Bu kacinci yalan ya? Ulan birsey beceremeyeceksen sus bari ya. Taraftarlari ümitlendirme. Transfer bitti mi? Hayir bitmedi diye hava atip duruyorsun. Kacinci yalan bu Adnan Efendi? En azindan su ise yaramayan capsizlari kov su takimdan ya. Bunu becer bari ya. Yaziklar olsun hepinize ya

Bursaspor, Villarreal'de forma giyen ABD'li oyuncu Jozy Altidore ile anlaşmaya vardı. Lig TV'nin son dakika şeklinde duyurduğu haberin Bursaspor tarafından resmi olarak açıklamasını bekliyoruz...

sporx.com

Yok artık beğenmediğimiz jan polakı wolsburg almış

Merhaba;

Ben Adnan sezgin;

-Biglia ve Formicayı kesin olarak aldık ama

-sözleşmeleri kargo ile yolladıkları için 2 güne ancak elimde olacak.

-Dolayısıyla sezon sonuna kaldı bu transfer.

-Misimoviç de elde patladı kusura bakmayın...

-ama üzülmeyin Mehmet battalı yolladık :)

Bu başkanların cüzdanlarına ilişkin muhabbet ney yav. 1990 larda değiliz beyler artık başkandan para alma devri kapandı.

Eğer bu tüpçü abi alacaklarını hibe etmezse BJK nin UEFA kriterlerine nasıl uyacağını hep beraber görecez, sabırlı olun az kaldı.

Ulan bu altidore'u biz alcaktık yav, en az 25 gol atar bu ligde. Servet gibi fizik var adamda ve hızlı.

nasil yani durum anlasiliyor derken saglam bir baros o saydin 4 oyuncuya bedel birak stanchu.

Durumu özetliyordan kastım kalitelerini kıyaslamak değil,alternatif forvetleri göstermekti.Şampiyonluğa oynayan bir anadolu takımının 4 kaliteli forvet oyuncusu varken,bizde son 2 sezondur sakatlıklardan kurtulamayan Baros ve henüz herkez için kapalı kutu olan Stancu var.

millet habire transfer yapiyor bizde daha ses seda yok

Manisaspor: Manucho,Makukula,Simpson,Kahe,Isaac

Bu adamların bile forvetleri dolu. Rotasyona bak.Biz ise iki sene garibim Baros'un ayağına bakar olduk adamı mundar ettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt