Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onur hala sözleşme yenilememiş. Ah haldun olsa böyle kadro kurardık be :o

Onur-Sabri-Ömer Toprak-Neill-Çağlar-Cana-Bradley-Emana-Alexis sanchez-Arda-Altidore

veya selçuk orta sahaya, insua beke.

Lan google'la Burhan Altıntop yazdım Adnan Sezginin resmı çıktı :haha:

kenny miller

jozy altidore

volkan sen

sercan yildirim

batalla

gibi yücum hatti olan takim süper ligin sampiyonu olur tartismasiz.

bobo, quaresma, simao, almeida, guti, derim isimler şampiyon yapmaz, ayrıca o saydığın isimler amamn aman futbolcular değil, bjk'nin tek bir adamı hepsini tartar.

Yabancı oyuncu alınmayacak ben 1 tane yerli bekliyorum

Artık Maçlarda istemediğimiz adamları lütfen 90 dakika yuhlayalım , eğer bu oyuncular oynamaya devam ederse hagi de siktirsin gitsin bu takımdan polatlarla birlikte.

Küfür edeceksen niye lütfen ile basliyorsun arkadas :D Baya kibar baslayip basmissin küfürü :D

erman toroglu kadar bos konusan,palavraci adam yok ya.dün telegolde ardayi almanyada ameliyat eden doktorun kötü doktormus cok kisiyi yanlis ameliyat etmis diye almanyadaki dostlarimdan haberler geldi dedi. bende diyorumki; dr.muschaweck hernienzentrum münchen kliniginin bashekimi.ve bu doktorun ameliyat ettigi futbolculara bir baksin derim.ve son olarak yemisim senin almanyadaki dostlarini:)

yönetim burdan sesleniyorummm ....... iyiki stad açıldı şimdi 52 bin kişi bağırırda daha iyi duyarsınız a.ggg

su an türkiyenin, en iyi en genis en zengin kadrosu ve en ac oyuncularili ile bursaspordur.

gaziantep'e yenilirsek eskişehir maçı'nda buyrun cenaze namazına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt