Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sami Dayı daha hiç yanılmadı....:yenieek: Bi bit yeniği var bunun altında. Hadi hayırlısı....

abi ne bu gizem onu anlamıyorum..şu olacak olmayacak veya olabilir yazsa ya, tesetereye döndü olay.. transfer mevsimi kapanınca herşeyi anlıycaz bence, ifnalde ne görmek isterdiniz ?? :)

bamsx.jpg

:haha:

Beyler 35 milyon euroya ben olsam carrol felan değil hulku alırdım ya da alternatif isim çok 35 milyon euro ne demek çok yanlış bir transfer yaptı liverpool

Peki bize ön libero lazım değil mi, kaç yıldır hep yanlış mevkilere transfer yaptık bence.

ahh ahhh dilimizde tuy bitti bir tane iki yonlu orta saha alin diye culio nun yanina ama yine duymadilar sesimizi ,bakalim yarina kadar bisey cikarmi :(

Bizde transfer bitmez demek, biz transferi bitiremeyiz mi demek acaba?

yok barış kardeş ayıpsın senin lafına inanmazmıyım hiç,sen yanlış anlamışsın beni :)

benim demeye çalıştığım nasıl 2,5 milyon euro olur bu elemanın değeri,bizdeki pino bile daha pahalı bundan transfermarkta göre :D

Değerler gerçek değil.Adam iyi golcü ama ederi max.15m€

ahh ahhh dilimizde tuy bitti bir tane iki yonlu orta saha alin diye culio nun yanina ama yine duymadilar sesimizi ,bakalim yarina kadar bisey cikarmi :(

Bence transfer olmayacak, benim umudum kalmadı. Gelecek oyuncuyu çaktırmasalar dahi, bir yabancının gitmesi gerektiği için en azından onunla ilgili birşeyler duyulurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt