Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

bu arada yeni okudum, cenk gönen'in parmağı kırılmış. cenk'e geçmiş olsun ama, ersan yok, aurelio cezalı. karabük sürpriz yapar mı bu hafta ne dersiniz?

bir beraberlikte bile beşiktaş çöker.

emenike ve cernat varsa karabük alır maçı ama onlar yoksa her şekil beşiktaş alır.

bende istemem bjk´nin arenada oynamasini ama bizde isiklandirma yokken cok gece maci oynadik inönüde...

İnönü stadında 8jk nın ne kadar hakkı varsa Fb ile bizimde okadar hakkımız vardı o stadda. 3 büyüklere ortak yapılmıştı zamanında o stad öyle biliyorum 15 yıl sonra falan ASY ye geçtik biz

Biz Galatasaray'a Inönü'de oynamasina izin verdik, onlar kabul etmediler diyor Düren.

Sinan Engin coştu , Bjk belki 1 kere daha yenilir yada yenilmez her maçını alır dedi.Kendime zarar vereceğim ya, Akıllı oynayan her takım Bjkyi yeeeneeeer.

Bir N*H resmi koydum silinmis :D Yemin ederim gülecegim yoktu o hareketi 3 yasindaki cocuklar biliyor :D bukadar abartmayin

Biz olimpiyat stadında oynadık ve koca bi sezon gitti fatih terim rezil oldu rizeden 5 yedik 28 transfer geldi gitti...Şimdi niye biz o şansı bjk ye verelim ki?

Bu besiktasin yaptigini hangi takim yapar sorarim size ?

TEK KELIME ILE REZALET.... Nan beyinsizler adam akilli yazili bir sekilde baskana yazi yazin... olumlu olumsuz yanit alirsiniz :) bebek gibi agliyorlar

Vay be ne hallere düştük . Yarın transferin son günü . İçimde zerre kadar heyecan yok . Son gün kim gelirse gelsin fazla bir şeylerin değişmeyeceği kesin . Böyle dengesiz , kısır bir takım , başında teknik direktörlükten nasibini almamış bir hoca , ve

19 haftada 9 yenilgi almış takım için pembe tablo çizen bir felaket başkan varken Messi gelse ne olur . Son olarak Galatasaray yakınımıza gelsin de maça gidelim diye can atardım , G.antep maçına gitme imkanım var ama değil maça gitmek tv yi açıp maçı izleyip izlememekte kararsızım. Eserinle Övün Büyük Başkan :(((

yani? acma iste

adam senle anlasmis ariyor, keyfinden aramiyorya

mesgulum nedemek

arayan adama soyle canli yayina katilmayacagim de kapat

Serdar belki arayacağız dediler ama saat vermediler tam toplantıya girerken aramışlarsa, hiç açmamak ayıp diye düşünüyorum.

Bir N*H resmi koydum silinmis :D Yemin ederim gülecegim yoktu o hareketi 3 yasindaki cocuklar biliyor :D bukadar abartmayin

Bilmek başka yapmak başka. Büyüklerine yapabilir misin o hareketi? Bu forumda bundan rahatsız olabilecek çok sayıda insan var. ;)

Yürü be Ahmet Çakar büyüksün süper konuşuyor. Devlet ASY den kâr etmiştir , sakın çıkıp ta biz bu stadı Galatasaraya bedava yaptık demesinler dedi.

Kanal 24'te Ali Okancı Zapata için 1 milyon euro bonservis ödendi diyor. Buyur buradan yak.

Mete Düren: Zorla giremeyiz ya. Konu cok abartiliyor.

Olay bu beyler. Uzatmayin artik. Besiktas tabiki isteyecek cünkü 2 sezon boyunca cok dezavantajli duruma gececek. Galatasaray izin vermiyor. Taraftarlar iyi kalayladi yönetimi gecen hafta bu konuda :D Stat isi kapanmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt