Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Ali Turan - Serdar Özkan - Musa - M.Battal - Çağlar Tez konusu her biri ... Millet kaliteyi arttırmak için A'dan Z'ye oyuncularını değiştirir , bizim aldığımız isimlere bak Hry Allahım sen büyüksün...

Çağlar kalitesiz he sen kafana sık.Musa'da Konyaspor'da A2'den kiraladıkları Emre Yüksektepe ile birlikte ile birlikte kiralık.Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında 90 dk top oynadılar Musa müthiş bir yetenek ve modern çift yönlü bir oyuncudur ama oynatılmadığı için kalitesiz demek Musa'ya hakarettir.Serdar Özkan'a katılıyorum Batdal'da çok oynatılmadı ama buca'da müthişti ama Çağlara kalitesiz demek cana'ya bank asya topcusu demekle birdir.Daha dur 2 maç izledin adamı Çağların oynadığı 2 maçta girdiği kademeler'i gördünmü ? ofansa pek çıkmayabilir ama adam kaç ay idman yememişti hücümcuda bir bek yerli abidal'dir benim gözümde sakatlığı düzelsin hagi'nin en beğendiği oyunclardan biridir çağlar

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Bursaspor'un aldığı söylenen Altıdore Levante'de.(alıntı)

Ufuktan daha kötü olsa olsa orta yuvarlaktan gol yer ....

SonKale reklama gitti

gitdiler kafayi bulmaya bunlarin hepsi gerizekali

bende malim saat 02:38 hala bunlari seyr ediyorum ;)

hadi iyi geceler

transfer mransfer olmaz1 subat 02:38 saat Kamran Agayevin gelmeyeceyi belli oldu Azerbaycanda transfer sezonu bitti ;)

Ufuğu çok korumuştum sezon başı ama herkesten özür diliyorum.Ufuğun kaleci olduğundan şüpheliyim

icmis gelmis belli kafa guzel

deminde arenada oynayalim dioyordu

Esürük o esürük ne dediğini bilmiyor bu adam torpille mi prof olmuş ya biraz zeka kıpırtısı olur bu ünvana sahip birinde. Habire sallıyo daha gereken dersler alınmamış belediye maçından, dur daha kalkan yerlerin geri oturması için bir iki yenilgi daha lazım!

:asd:kupaları önceden almak iyi güzelde:(artık bu kadar beklemek çok fazla. rahatlık battı bize !türkiye kupası bizim olmalı. seneyede şampiyonluk ve uefa kupası alınmalı. biz kupaların takımı değilmiydik ?:(

Haklısın Sergen :D Türkiye Kupasında ve Ligde cepten yiyoz yıllardır :(

Çağlar kalitesiz he sen kafana sık.Musa'da Konyaspor'da A2'den kiraladıkları Emre Yüksektepe ile birlikte ile birlikte kiralık.Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında 90 dk top oynadılar Musa müthiş bir yetenek ve modern çift yönlü bir oyuncudur ama oynatılmadığı için kalitesiz demek Musa'ya hakarettir.Serdar Özkan'a katılıyorum Batdal'da çok oynatılmadı ama buca'da müthişti ama Çağlara kalitesiz demek cana'ya bank asya topcusu demekle birdir.Daha dur 2 maç izledin adamı Çağların oynadığı 2 maçta girdiği kademeler'i gördünmü ? ofansa pek çıkmayabilir ama adam kaç ay idman yememişti hücümcuda bir bek yerli abidal'dir benim gözümde sakatlığı düzelsin hagi'nin en beğendiği oyunclardan biridir çağlar

Musa kaliteli olsaydi oynardi

Kusura bakmayin saydiginiz oyuncular Galatasaray gibi bir takimin kadrosuna yakisacak oyuncular degilller

diger futbolculardan farkli olmalidir ust seviye olamlidirlar

ufuk iyi kaleci kötü kaleci konusuna girmiyecem sadece demek istediğim şunu demek istiyorum ama korkarak sahaya çıkıyor psikolojik olarak eli ayağına dolaşıyor gibi bi his veriyor .bunuda yener yada yenemez bilemem..

hala idaa ediyorum ufuk cok iyi kaleci adam bir yanlis yapti diye bu kadar kolay harcanmali buffonda casilas te peter chech te olur olmaz hatalar yapiyor ama kimse bizim kadar konusmuyor hatalar oyunun bir parcasi odunu unutmayin futbol hatalar oyunu zaten

Çağları sakat olduğu için yazmıştım. Ama Mehmet Battal çok ağır . Musa ise Küçük takımda enerjisi ile oynar . Galatasaray takımının biraz ağırlığı olmalı bence . Her önüne geleni alırsan 19 haftada 9 yenilgi alıyosun doğal olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt