Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

hala idaa ediyorum ufuk cok iyi kaleci adam bir yanlis yapti diye bu kadar kolay harcanmali buffonda casilas te peter chech te olur olmaz hatalar yapiyor ama kimse bizim kadar konusmuyor hatalar oyunun bir parcasi odunu unutmayin futbol hatal oyunu zaten

isliklamaya bende karsiyim

amma bu kaleci olsa o topa oyle gitmezdi

bildigin Kova iste neyini savunyyorsunuz

desanctisi gondermeseydik keske diyorum oda hata yapiyordu ama ufuktan iyidi

Çağları sakat olduğu için yazmıştım. Ama Mehmet Battal çok ağır . Musa ise Küçük takımda enerjisi ile oynar . Galatasaray takımının biraz ağırlığı olmalı bence . Her önüne geleni alırsan 19 haftada 9 yenilgi alıyosun doğal olarak...

KAç maç oynadı Musa Galatasarayda da 9 yenilginin faturası kendisine kesiliyor anlamadım ki?

ufuk iyi kaleci kötü kaleci konusuna girmiyecem sadece demek istediğim şunu demek istiyorum ama korkarak sahaya çıkıyor psikolojik olarak eli ayağına dolaşıyor gibi bi his veriyor .bunuda yener yada yenemez bilemem..

Kaç lig maçına çıkması lazım eğer sorunu heyecansa? İlk maçı değilki inşallah yanılırım iyi kaleci olur ama hiç umudum yok.Duruş hatası yapıyor,hatalı gol yemesi problem değil

hala idaa ediyorum ufuk cok iyi kaleci adam bir yanlis yapti diye bu kadar kolay harcanmali buffonda casilas te peter chech te olur olmaz hatalar yapiyor ama kimse bizim kadar konusmuyor hatalar oyunun bir parcasi odunu unutmayin futbol hatal oyunu zaten

Herkes hata yapabilir, Cenk de mesela hata yaptı/yapıyor ama kalede güven veriyor, yaptığı hatayı telafi ettirecek işler yapabiliyor, o duruşu gösterebiliyor. Ben Ufuk'ta bunların hiçbirisini göremiyorum maalesef. Bana kalırsa Aykut'tan fazlası yok eksiği var.

hala idaa ediyorum ufuk cok iyi kaleci adam bir yanlis yapti diye bu kadar kolay harcanmali buffonda casilas te peter chech te olur olmaz hatalar yapiyor ama kimse bizim kadar konusmuyor hatalar oyunun bir parcasi odunu unutmayin futbol hatalar oyunu zaten

Casillas hayatında Ufuk gibi gol yememiştir. Bizim ligde de hiçbir kaleci yemez. Anca bizim kalecilerimiz yer (Leo + Ufuk).

Çağları sakat olduğu için yazmıştım. Ama Mehmet Battal çok ağır . Musa ise Küçük takımda enerjisi ile oynar . Galatasaray takımının biraz ağırlığı olmalı bence . Her önüne geleni alırsan 19 haftada 9 yenilgi alıyosun doğal olarak...

caglarda geleli 3 mac yapmadi...müzmin sakat...yolla gitsin..bize saglam adam lazim...katki verecek adam lazim...beni de transfer etsin adnanlar...misi ve caglar kadar milyon dolarlar da istemem...versinler ayda 10 bin euro yatarim

Sezon sonu ben de Hagi başarılı olamazsa özür dileyeceğim. Madem 2011 özür dileme yılı :) Ama takım rayına girerse, iyi top oynamaya başlarsa istikrarlı şekilde, ona sallayanlar da özür dilesin.

Kamil_Er Kamil

@ftw1905 altıdore levante'de demişsin. levante nedir onu sordum Hocam.(Twitter)

:) :) :)

KAç maç oynadı Musa Galatasarayda da 9 yenilginin faturası kendisine kesiliyor anlamadım ki?

Ya bırak şimdi Musayı kahraman yapmayı , oynadığı maçlarda hiç bir varlık gösteremedi. Pişşin diye kiralık verdiler adamı. Öyle Altaydan gel 11 e gir , kolay değil hemen...

Carlos Vela'yı West Brom. kiralamış , Babel Hoffen. , Amauri Parma'ya felan.Enteresan transferler . İnsani düşünmeye sevk ediyor ....

Musa kaliteli olsaydi oynardi

Kusura bakmayin saydiginiz oyuncular Galatasaray gibi bir takimin kadrosuna yakisacak oyuncular degilller

diger futbolculardan farkli olmalidir ust seviye olamlidirlar

çok biliyosun sen futbol profosörüsün.Musa'nın bank asya'dan geldiği ve her gelen oyuncu gibi bir süre daha zorlu lig olduğu için zorlanması normaldir ve şuanda konyaspor'da müthiş oynuyor.Çağlar sakatlıktan dönsün oynamaya başlasın tükürdüğünüzü yalarsınız merak etmeyin boş boş eleştirmek kolay içini doldurarak eleştir Çağlar'ı ne kalitesizliğini gördün ? 2 maçta hakan balta'nın 5 senedir girmediği kademeye girdi diyemi kalitesiz çağlar ? Geçiniz saçma sapan yorum yapanların seviyesine düşemem tartışmayıda bırak........ he bu arada çok biliyosan sen geç takımın başına Rijkaard salak futboldan bi haber özelikle aldırıyor Çağlar'ı özellikle yönetime çıkıyor sonra Hagi sakatlığı düzeldiği gibi acayip beğenip oynatıyor geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt