Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

hala idaa ediyorum ufuk cok iyi kaleci adam bir yanlis yapti diye bu kadar kolay harcanmali buffonda casilas te peter chech te olur olmaz hatalar yapiyor ama kimse bizim kadar konusmuyor hatalar oyunun bir parcasi odunu unutmayin futbol hatalar oyunu zaten

Ya şurdaki herhangi bir adamın üzerine bu kadar gelinse bu kadar güven problemi yaşasa acaba bırak o kalede top çıkarmayı ayaklarının üzerinde durabilir mi?

Dakka başı protesto ediyor seyirci adamı nedir bu yaaa? Ne bekliyosunuz adam kaleye geçsin bir günde chec performansı mı göstersin yazıktır bu çocuğa, protestolar yüzünden kalede duruşundan ciddi bir mental problem yaşadığı anlaşılıyor.

Türkiye koşullarında yani yabancı sınırlamasını olduğu bir ülkede yabancı hakkının kaleciden yana kullanılması takıma ihanettir, hele kaliteli yerli oyuncu bulma konusunda son derece geri kalmış durumdayken...

@ftw1905

Ftw Bindokuzyuzbes

Bugünkü transferler -> Aston Villa (Bradley), Birmingham (Martins), Blackburn (Formica, Rochina), Blackpool(Beattie, Reid),Bolton(Sturridge)

arkadaslar bursa ahmet ari yı almıss sag kanat oyuncusu baya da şey vermiş.bence yarın büyük ihtimal volkan sen bizde

Kaç lig maçına çıkması lazım eğer sorunu heyecansa? İlk maçı değilki inşallah yanılırım iyi kaleci olur ama hiç umudum yok.Duruş hatası yapıyor,hatalı gol yemesi problem değil

eğer bizdeyse en az 1 sezon maça çıkmalı td ve kaleci konusunda diğer takımlara benzemiyoruz ben manisaspor da izlemedim hiç ufuk u hatalı gol yediğiini söyleyene hiç rastlamadım eğer hatalı goller yediyse söylerse arkadaşlar sevinirim.

Ya bırak şimdi Musayı kahraman yapmayı , oynadığı maçlarda hiç bir varlık gösteremedi. Pişşin diye kiralık verdiler adamı. Öyle Altaydan gel 11 e gir , kolay değil hemen...

Kaç kere oynadı yaaaa uçuyor musun sen Musa birinci yarı galatasaray a2 takımında oynadı sürekli olarak a takımda kaç maçını seyrettin?

Gelişme var mı gelişme.

Olmayan gelişme var mı ? gelişme.

At Adnan At . Ufuk Topu tut . Rıdvan Hoca hep der bir takımın atanı ve tutanı iyi olmalı diye , Bizde atan sağlam ama Tutan da sorun var sanırım :)

ufuk yetenekli olabilir ama kendine güveni yok bize de güven vermiyor ondan dolayı. beşikaşın kalecisi cenk misal çok soğukkanlı kaleci kaleci dediğin soğuk kanlı olur ufuk çok stres adam.

eğer bizdeyse en az 1 sezon maça çıkmalı td ve kaleci konusunda diğer takımlara benzemiyoruz ben manisaspor da izlemedim hiç ufuk u hatalı gol yediğiini söyleyene hiç rastlamadım eğer hatalı goller yediyse söylerse arkadaşlar sevinirim.

uzaktan yediği goldeki surat ifadesini gördüm adam gerçekten üzüldü ağlamaklı oldu, ama BAM üçlüsü hata yapsa surat ifadeleri hiç değişmiyor hiç birşey olmamış gibi devam ediorlar

keske Romero yu alsaydik, yada sezon sonu, hatta Sinan Bolat bile iyi gider bize...

tribundergi Tribun Dergi

TRANSFER: Çaykur Rizespor, Ankaragücü'nden Theo Weeks'i sezon sonuna kadar kiraladı.

1 minute ago Favorite Retweet Reply

bursa antepten sag kanat oyuncusu ahmet ariyi almıs.bence volkan yarın bize gelebilir

uzaktan yediği goldeki surat ifadesini gördüm adam gerçekten üzüldü ağlamaklı oldu, ama BAM üçlüsü hata yapsa surat ifadeleri hiç değişmiyor hiç birşey olmamış gibi devam ediorlar

aynen ben buna değinmek istiyorum adam yoğun stres altında buna eminim adam orkun ve aykut un ne durumda olduğunu görüyor kendisi için endişeleniyor ve bu hataları yapıyor şuanda yerli olarak çoğu kişi gelse bu şekilde olur bizim takımda.

Ya şurdaki herhangi bir adamın üzerine bu kadar gelinse bu kadar güven problemi yaşasa acaba bırak o kalede top çıkarmayı ayaklarının üzerinde durabilir mi?

Dakka başı protesto ediyor seyirci adamı nedir bu yaaa? Ne bekliyosunuz adam kaleye geçsin bir günde chec performansı mı göstersin yazıktır bu çocuğa, protestolar yüzünden kalede duruşundan ciddi bir mental problem yaşadığı anlaşılıyor.

Türkiye koşullarında yani yabancı sınırlamasını olduğu bir ülkede yabancı hakkının kaleciden yana kullanılması takıma ihanettir, hele kaliteli yerli oyuncu bulma konusunda son derece geri kalmış durumdayken...

başında Nezihi Boloğlu gibi kaleci antranörü olunca futbolculuk kariyerinde bile adı duyulmamış 10 senedir Aykut aynı aykut Ufuk neydi ne hale getirdi zaten psikolojik olarak çöktüde manisaspor'da acayip refleksleri pozisyonlardaki duruşları yan topları falan müthiş 1.5 senedir Nezihi'nin elinde ve hali ortada bu takıma dünyaca ünlü iyi bir kaleci antranörü getirmedikçe kalecilerden hiçbirşey olmaz 10 senedir aykut'a yan top çalıştırması yaptırmazsa bir kaleci antranörü ve o kaleci 10 senedir 1 gram ilerleme kaydedememişse ben o antranörü kapının önüne sokmam

Yapmayın etmeyin Musa'ya da mı sallayacağız? Çocuk taş çatlasın 1-2 maç oynadı, gayet iyi oynadı. Bizim en önemli sorunumuz takımın hep bazı bölgelerinin eksik kalması.

Mesela Baros dönüyor, Stancu var diyoruz ama bakıyoruz bu sefer Arda yok, Pino yok. Culio Cana Yekta gibi oyuncularımız var diyoruz, sonra bakıyoruz hücumda oynayan oyuncular sakatlanmış. Çağlar hakikaten iyi oyuncu ama elbetteki ahım şahım bir bek değil. Neyse Çağlar geliyor, bu sefer diğer defans oyuncuları sakatlanıyor. Bu yüzden hep oyuncularımız kendi performanslarını gösteremedi. Ya düşünsenize Lorik Cana'nın önünde Bradley ve Culio ile oynadığını, ne kadar fark ederdi değilmi? Fakat adamın oynadığı kişiler Mustafa, Ayhan, Barış. Onların eksikliklerini hatalarını kapatmaktan kendi performansını gösteremiyor. SOrun bu işte. Ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt