Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

yabanci olmaz bu saatten sonra. Gelirse 1 veya iki yerli aciklanir. Son dakika bombasi olarak hamit falan aciklanirsa manyak olur.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu niye sattın niye alıyosun tamam iyi adam gelsin mehmet güven'de zaten yollanması hataydı.Niye yolladın diye sorarlar adama bu bile futbolu bilmediklerinin kanıtıdır madem kötüydü yolladınız 1 senedemi iyi oldu bu adam

Farkımız Tarzımız Saçma Sapan işleri en iyisinden yapmak ! zaten RENKTAŞ ... ;)

ept_sports_sow_experts-163227952-1296502481.jpg

article-1351922-0CFE7250000005DC-272_634x425.jpg

torres gerard ve carregar gibi liverpool çocuğu değil neden kariyerini çürütsün orda ayrılması doğru.

Chelseali Torres;"Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum.Kariyerim için büyük bir adım.Dünyanın sayılı kulüplerinden birine geldim"

Torres'e Villa'dan fazla para vermek saçmalık. Carroll o kadar para etmez. Chelsea ve Liverpool oyuncudan çok Manu'dan transfer dersi almalılar.

Farkımız Tarzımız Saçma Sapan işleri en iyisinden yapmak ! zaten RENKTAŞ ... ;)

O ztn tartışılmaz Adnan Sezgin üzerine kitap yazmak lazım aslında milyonlarca satar hatta okullarda okutulmalı nasıl bir klüp sabote ve rezil edilir diye hatta antranörlük kurslarında Adnan Sezgin diye bir ders açılmalı onun transfer felsefesi araştırmalı :D fazla saçmaladım asdsaaagf

Dünya'nın bana göre en iyi 3 golcüsü: Villa, Eto'o ve Pazzini.

Inter'in hücum hattı rüya gibi.

0,,10268%7E9382107,00.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt