Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Torres'e Villa'dan fazla para vermek saçmalık. Carroll o kadar para etmez. Chelsea ve Liverpool oyuncudan çok Manu'dan transfer dersi almalılar.

torres primier lige uyum sağlamış bir adam villa o ligde başarılı olmama ihtimali var ayrıca torres daha genç normal bence. ama carrol çok standart adam

Chelseali Torres;"Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum.Kariyerim için büyük bir adım.Dünyanın sayılı kulüplerinden birine geldim"

Torres: ''Chelsea'ye para için gelmedim, Abramovich olduğu için geldim. Ailem Chelsea'li olduğu için buraya geldim. Çocukluğumda Chelsea'liydim. Çocukluğumda bir Chelsea'li olarak Chelsea takımına geldiğim için çok mutluyum. Ayrıca Liverpool'a gol atarsam çok mutlu olurum.'' :asd:

Dünyanın hiç bir yerinde bir futbol takımının 5 6 tane oyuncusu birden aynı anda genç oyuncularla değiştirilmez, kapasitesini ortaya koyan maksimum iki oyuncuyu monte edersin takıma, bir sene içerisinde bu oyuncular beklenen gelişmeyi göstermişlerse sonra ki yıl da 1 veya 2 tane oyuncuyu takıma dahil edersen genç oyuncu rotasyonunda başarılısın demektir. Ha bu arada burada monte edilen oyuncuların tamamının da ilk onbir oyuncusu olmasına da gerek yoktur, futbol takımının kadrosundaki yedek oyuncular da en az onbir oyuncuları kadar önemlidir ve kaliteleri birbirlerine ne kadar yakın olursa takımın performansı buna bağlı olarak arttığı gibi rotasyon konusunda da sıkıntılarını ortadan kaldırmış olursun.

Bu sebeple ben de alt yapıdan oyuncuların oynamasını çok istesem de takıma monte edilebilecek oyuncu sayısının sezon başına en fazla iki oyuncuyla mümkün olacağını düşünmekteyim.

Takımın durumu ortadayken, yarışmacı takımız yalanının arkasına sığınmak gibi bir mazeretin kalmamışken, A2 takımda oynayan ve performanslarıyla artık bu kademede oynatılmaya devam edilirse gelişme katetmek yerine geriye gidecek göze batan oyunculardan BERKİN ile birlikte Merthan Caner Öztürk ün bir an önce A takım düzeyinde değerlendirilmesi gerektiği fikrindeyim. Gerek Emre Çolak, gerekse kiralık olarak başka takımlara verilen -sezon sonuna kadar takımlarında sürekli yer bulacağını düşünerek- Musa ve Emre Yüksektepe ile Serdar Eyilik i bu kategoride değerlendirmiyorum.

O ztn tartışılmaz Adnan Sezgin üzerine kitap yazmak lazım aslında milyonlarca satar hatta okullarda okutulmalı nasıl bir klüp sabote ve rezil edilir diye hatta antranörlük kurslarında Adnan Sezgin diye bir ders açılmalı onun transfer felsefesi araştırmalı :D fazla saçmaladım asdsaaagf

Doğruları kusmak ,,

Bir saçmalıktır zaten Renktaş.

+1905

formica adına çok sevindim şahsen git döktür koçum orda sonra adnan bolat 500 bin euro için kafasını taşlara vursun

ibrahimoviç aguero torres benim en sevdiğim forvetler.

Bence Dünyanın En iyi 5 Forveti :

Ibrahimovic

Torres

Eto

Rooney

Villa

Form durumlarına göre sıralamayı degiştirebiliriz .. Hepsinin en formda olcagı halde yazdım.

Torres bir Alex Değil !

Hatta açıkça konuşmak gerekirse olamaz'da !

Bradley'de gitmiş. Ya bir oyun oynayım dedim, transferler resmiyet kazanmış.

Aston Villa | Home

Bence Dünyanın En iyi 5 Forveti :

Ibrahimovic

Torres

Eto

Rooney

Villa

Form durumlarına göre sıralamayı degiştirebiliriz .. Hepsinin en formda olcagı halde yazdım.

rooney dışında katılıyorum. rooney çok düz oyuncu tevez ve aguero rooneyden çok daha iyi adamlar.

ept_sports_sow_experts-163227952-1296502481.jpg

article-1351922-0CFE7250000005DC-272_634x425.jpg

Hepsi çoluk çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt