Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

kaptan deyince fm 2008 ve 2009'da, kaptanlık verme ekranı çıkınca, asistant manager, servet kaptanlık istemiyor özellikle belirtti diye geliyordu. sonradan kalktı bu olay 2010'dan sonra. neye dayanarak böyle bir şey koymuşlardı acaba? :)

________Sabri

Sabri_Sabri_Sabri_Sabri

______Sabri_Sabri

Arda_____Arda____Arda

________Baros

"başarılar gelip geçer asaletin bize yeter"

herkese iyi sabahlar diliyorum

bir umut iste bizimkisi ;) baskanimiza guvenim sonsuz o yuzden bu kadar net konusabiliyorum :) ;) seneye takimimizi duzeltir, geldiginde maddi durumlari duzeltmemiz gerekir dedi, duzelti, gecenlerde zaten artik sportif basari dedi ve ona guveniyorum seneye bomba gibi bir kadro kuralim avrupada ceyrek final oyniyalim birde mart 2012ye kadar bir sampiyonluk aldimi taraftar guvenini tekrar kazanacagindan eminim.

Bu arada arkadaslar Sezgin... Formica bizden habersiz hic bir yere gidemez diye gercektne aciklama yapmismiydi? Nerden cikti o laf? Blackburnle anlasmis galiba... Bonservisi 3,5 milyon... Stancuya 5 verecegine al 3,5 a Formicayi ne varki :sad007:

bir umut iste bizimkisi ;) baskanimiza guvenim sonsuz o yuzden bu kadar net konusabiliyorum :) ;) seneye takimimizi duzeltir, geldiginde maddi durumlari duzeltmemiz gerekir dedi, duzelti, gecenlerde zaten artik sportif basari dedi ve ona guveniyorum seneye bomba gibi bir kadro kuralim avrupada ceyrek final oyniyalim birde mart 2012ye kadar bir sampiyonluk aldimi taraftar guvenini tekrar kazanacagindan eminim.

çok iyi niyetlisin vallahi inşallah demekten başka bişi bulamıyorum ama bende umut sıfır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt