Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

beyler daha ne transferi bekliyoru devre arası 4 oyuncu alıcaz dedi stancu - yekta-zapata-kazım aldı bitti ve acilen misimovicin bu takıma monte edilmesi gerekiyor ardanın durumu belli değil

Umut dünyası...Belli mi olur ortasaha göbeğe adam alırlar şöyle bamdan 3 gömlek üstün.Ne güzel hayallerim var değil mi? :)

beyler daha ne transferi bekliyoru devre arası 4 oyuncu alıcaz dedi stancu - yekta-zapata-kazım aldı bitti ve acilen misimovicin bu takıma monte edilmesi gerekiyor ardanın durumu belli değil

+ culio

bu arada beklenti olmasının sebebi adnan polatın bir ortasaha alacağız demesi olsa gerek

Yardırın beyler!

Akşama topak kapanıyor!

mauro formica blackburnde 30.06.2014 kadar anlaştı. şu anda ki satış değeri olarak 5 milyon euro....

bugun gelebilecek sadece romen bir futbolcu... bizle ismi geçen hiçbir avrupalı gelmiyorrr..

Bi patates transfer daha bekliyorum...nede olsa önümüz kış lazım olur..Baroş-Arda hariç bi tane Galatasaray ayarında topçu yok kadroda...

transferin son günü ortasahayı toparlayıcı bir oyuncu bekleyemem artık.malesef yine almadılar göbeğe istediğim gibi bir adam.ya ben anlamıyorum bu işten ya teknik adamlar.bu takımın ortasahasına 4 tane transfer lazım.birtane bile yapmıyorlar.Kaleciden sağ kanat sol kanattan çok bize ortasahada oyun kuracak oyuncu gerek.Ayhan var Barış var.Misimoviçi alıyorsun.Elanoyu alıyorsun. Adamlarda Guti,Fernandes,Ernst,Emre belözoğlu oyun kuruyor.bizde stoperler..

biz zaten yurt disindan oyuncu transfer edemeyiz artik. turkiye liginden olmasi lazim yoksa benmi yanlis biliyorum

Türkiyeden gelse gelse Volkan Şen gelebilir.Başka Türk oyuncu aklıma gelmiyor şuan.

çok aşırı sessiz..

saat 17 de çatacak yer arayacağız muhtemelen :mad:

transferin son günü ortasahayı toparlayıcı bir oyuncu bekleyemem artık.malesef yine almadılar göbeğe istediğim gibi bir adam.ya ben anlamıyorum bu işten ya teknik adamlar.bu takımın ortasahasına 4 tane transfer lazım.birtane bile yapmıyorlar.Kaleciden sağ kanat sol kanattan çok bize ortasahada oyun kuracak oyuncu gerek.Ayhan var Barış var.Misimoviçi alıyorsun.Elanoyu alıyorsun. Adamlarda Guti,Fernandes,Ernst,Emre belözoğlu oyun kuruyor.bizde stoperler..

1 tane bile ortasaha alınmadı derken Yekta ve Culio hangi mevkinin oyuncusu ?

günlerce nöbet tutuldu,bazen söylemiştim boşa durdu bazıları sabahlara kadar.Bu kadar beklentiye alınan isimler.Colin Kazım Culio Stancu Zapata Yekta.Geçen sezon ara transfer döneminde giovanni dos santos , jo, neill gelmişti.

Bugün bir yerli transfer kesin gibi...

Hatta bu isim transfer sezonu basından beri de bellidir aslında...

Ama açıklanamamıştır , taraftar tepkisinden çekinilerek...

Acep kimdir bu isim ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt