Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

efendim ben iyi bir Galatasaraylıyım söylediklerim bana degilde bu tabloyu oluşturanlara hiç yakışmıyor, 8 as oyuncu hikayesi tamamen balondur,

kewell - baros -arda zaten sakat sakat dolaşacaklar , pino kesinlikle bizim oyuncumuz degil, zapata ayrı komedi ,stancuya 6 milyon euro verdigimizi duyan romenler

sadece gülüyorlar..

ben bu forumda yeniyim ama bu görüşlerimi başka yerlerde cok uzun zaman önce aynen söylemiş ve malesef bu günleri tahmin etmişdim şimdide size söyleyecegim

yeni transfer culionun vasat bir oyuncu oldugu , yektanın bizim ortadaki kara deligi kapatacak bir oyuncu olmadıgını, stancu transferinin yeni ve muhteşem bir kazıklanma hikayesi oldugunu acık acık söylerken acı duyuyorum ama gerceklerin üstünü kapata kapata geldigimiz nokta lig onunculugu ,geriside herhangi bir yoruma mahal bırakmıyor...

Stancuya laf yok :D

bugün mutlaka vlkan sen ve topu oyuna sokmayi becerebilen, top dagitabilen bir ön libero sart...yoksa seneye bank asya maclarini TRT'den izleriz...

efendim ben iyi bir Galatasaraylıyım söylediklerim bana degilde bu tabloyu oluşturanlara hiç yakışmıyor, 8 as oyuncu hikayesi tamamen balondur,

kewell - baros -arda zaten sakat sakat dolaşacaklar , pino kesinlikle bizim oyuncumuz degil, zapata ayrı komedi ,stancuya 6 milyon euro verdigimizi duyan romenler

sadece gülüyorlar..

ben bu forumda yeniyim ama bu görüşlerimi başka yerlerde cok uzun zaman önce aynen söylemiş ve malesef bu günleri tahmin etmişdim şimdide size söyleyecegim

yeni transfer culionun vasat bir oyuncu oldugu , yektanın bizim ortadaki kara deligi kapatacak bir oyuncu olmadıgını, stancu transferinin yeni ve muhteşem bir kazıklanma hikayesi oldugunu acık acık söylerken acı duyuyorum ama gerceklerin üstünü kapata kapata geldigimiz nokta lig onunculugu ,geriside herhangi bir yoruma mahal bırakmıyor...

abartma istersen pino ve yekta super lig de her takimda ilk 11 de oynar culio da saglam topcu ayagi top tutuyor

birileri bu yönetimi artik indirmeli...takim yillardir geriliyor ve suan kocaman bir enkaz halinde...sezon sonunu beklemeden gitmeliler...biz bu isi beceremdik demeleri gerekiyor...

kardeşim bu yönetim sana hayatında görmediğin yıldızları getirdi mi ? getirdi. Başına Frank Rijkaardı getirdi mi ? evet.

Stad için yoğun çalıştı bitirdi mi? Evet. Yanlışlar yapılabilir.Yönetimi koruma amaçlı söylemiyorum.bütün bu yıldızları görürken takımımda hayatımda izlemediğim kadar kötü bir Galatasaray izliyorum.Ama şanssızlıklarımız çok oldu.Rijkaard tutmadı. O kadar çok sakat verdikki.Üç senedir oyuncularımız sakatlanıyor. Hala 8 tane eksiği var takımın. daha önceki yönetimleri biliyoruz.Maddi olarak herşeyi yoluna koyan bir kulübe hazıra konmak isteyen tabiki birsürü adam var.Bende aday olurum Galatasaray başkanlığına negüzel. Kulüp iflasın eşiğindeyken ortalıkta gözükmeyen adamlar şimdi yönetime sallıyor.Gaza gelmenin bir anlamı yok.Bekleyip görücez hep beraber.

Beyler bilmem katılır mısınız ama ligde gidip son 2 senedeki gibi 3.-5. olacağımıza 10. olalım en azından takımdaki kemikleşmiş sorunlar ortaya çıkar

anteple eskişehir maçlarını alırsak bakalım yine böyle mi konuşcaksınız...

ayıptır söyledikleriniz bir galatasaraylıya yakışmaya sözler...

bence türkiyenin en iyi kadrolarından birine sahibiz biz...

bunu kimse inkar edemez...

UFUK

SABRİ SERVET G.ZAN BALTA

BARIŞ AYHAN M.SARP

AYDIN

Bu yazdıklarımın bırakın ilk onbire yedek bile olmaması lazım...Kadromuz nasıl iyi anlamıyorum...Senelerdir hep aynı kadromuz iyi servet milli balta milli sabri milli vs vs... eee ne milli olmuşta ne yapmış.Milli takımın halide Gs farksız....

antep maçınagidecektimvazgeçtim gitmekten.3lig topçusu izlemeye mi gidecem. sarp ,ayhan aydın zan=3 lig topsu

Bu arada nerde o meşhur twiter, blog, facebook duyumcuları hiçbiri yok...Olmaz tabi çoğu sıkıyordu...

bugün biglia ve volkan şen gelirse iyi bir kadromuz olur bence. aykut(zapata) cana neil(servet)sabri çağlar(insua) biglia culio yekta volkan(pino) arda(kazım) baros(stancu)

Beyler bilmem katılır mısınız ama ligde gidip son 2 senedeki gibi 3.-5. olacağımıza 10. olalım en azından takımdaki kemikleşmiş sorunlar ortaya çıkar
Küme düşmekten son hafta kurtulalım.Bunu çok istiyorum.İnanın böyle hayrımıza olacakdır.

Bugün Bam,Balta,Servet gitsin gidip iki tane Galatasaray forması almayan şerefsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt