Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Slm arkadaşlar ben artık bu saatten sonra transfer beklemiyorum lakin 1 ayda elle tutulur bir orta saha alamayan yönetim bu son saatlerde hiç alamaz...

Şaka gibi lan, takımın 3 senedir orta saha sorunu bariz ve bu yönetim ısrarla takıma orta saha almıyor..Sonra bazıları çıkıp ısrarlan Ednan'ları savunuyor.Arkadaş göz var nizam var.Şu takıma halen orta saha alınmıyorsa o takımın yöneticileri açık ve net zeka yoksunu beceriksizlerdir.

ya o bu değilde ben mustafa sarpın kaşlarına hastayım.mubaraek 10 cm kalınlıgında :D.kartal gibide bakıyor.gene senin gibi 3 lig topçusuna kaldık.sezgin allahından bul lan. :D

Şaka gibi lan, takımın 3 senedir orta saha sorunu bariz ve bu yönetim ısrarla takıma orta saha almıyor..Sonra bazıları çıkıp ısrarlan Ednan'ları savunuyor.Arkadaş göz var nizam var.Şu takıma halen orta saha alınmıyorsa o takımın yöneticileri açık ve net zeka yoksunu beceriksizlerdir.

Televizyon spor programlarında resmen çoğu kişi Adnan Polat'ı uyardı. Bu takımın esas ihtiyacı orta saha diye bas bas bağırdılar. Ama hala sessizlik hakim. :)

--------- Ufuk -------------

Sabri - Neill - Servet - Hakan

-- Yekta -- Cana -- Culio --

--------- Misimovic --------

Stancu ------------- Baroş

Bu saaten sonra transfer adeya imkansız dimi beyler bişey olsaydı medyada yer alırdı...

Adnanlar bu takımın kötülüğünü istiyor. 3 yıldır orta saha almamaları bunu gösteriyor.

adnan son gün transferi sever bos gecmez,iyi veya kötü ,yerli yada yabanci mutlaka birini alir bu adam,komisyon almak icin.

Televizyon spor programlarında resmen çoğu kişi Adnan Polat'ı uyardı. Bu takımın esas ihtiyacı orta saha diye bas bas bağırdılar. Ama hala sessizlik hakim. :)

Polat kendi bile dedi ya orta saha alıcaz diye ama ne söyliyim bi insan kendine yalan atarsa bize niye atmasınkı :(

Galatasaray ile anlaştığım söylendi :haha::hoho: ulan totomaç bari düzgün yazın yazıyonuzda :D

Eminim ki antep maçına culio yekta cana orta sahasıyla çıkarsak kazanacağız.Ve bundan da eminimki forumda herkes süperiz süperiz demeye başlıyacak taki tekrar yenilene kadar.

Isin Celebi haric Yönetim istifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt