Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Sergen A2 maçı 1-0 mı şuan.

En büyük transfer Adnan Brother's istifası olur.

Giovanni Dos Santos Racing Santandare kiralanmış yarım sezonluğuna. Ulan bu adamı almalıydık bu sezon daha çok gençti gelişirdi. Takımı atağa çok çabuk kaldırıyor bu adam.

Bir takimda da kendini gösterdigini görmedim be kardes. Ordan oraya kiralaniyor kac senedir. Santos Mantos hikaye.

2 saat kaldıgının farkındayım...

Veloso ile anlasıldı zaten... Sorun adam yollayamamakta..

Bilica'yı A.Kocaman istiyor takımda...Ki bence de haklı...

Bilica'yı gondermek istese Sezer Ozturk ile ustune para verip alabilirlermis...

Guiza zaten allahlık.. Bakalım ne olacak...

Ama bir sey biliyorumki transfer olmazsa cok buyuk hayalkırıklıgı olacak...

Bize ne fenerden?

2w659h2.png

Adnan Sezgin çoğu taraftarımız gibi bana da antipatik gelmektedir.Hatta hakkında birçok şaibe dolaşan bu adamın aklanmadan görev almasına da karşıyım ama bu transfer olaylarında iş başkanda biter.Verdiği para veya şu kadar limit var dedikten sonra başkan, Adnan Sezgin'e pekte birşey söyleyemeyiz.

Adnan Sezgin çoğu taraftarımız gibi bana da antipatik gelmektedir.Hatta hakkında birçok şaibe dolaşan bu adamın aklanmadan görev almasına da karşıyım ama bu transfer olaylarında iş başkanda biter.Verdiği para veya şu kadar limit var dedikten sonra başkan, Adnan Sezgin'e pekte birşey söyleyemeyiz.

kesinlikle sezgin polat'ın kalkanıdır. Bütün suç polat'ta

neyse barış sakat ayhan cezalı tek iyi haber bu

Bana kalırsa kötü bir transfer yapılsın. Hatta Romanya'dan gelsin transfer. Sezon sonunda Hagi'ye karşı argümanımız olur.

Bana kalırsa kötü bir transfer yapılsın. Hatta Romanya'dan gelsin transfer. Sezon sonunda Hagi'ye karşı argümanımız olur.

Gelse de gelmese de zaten başarısız olacağız büyük ihtimalle. Hagi de yollanıcak. Gelmesin bence. Sonra yollaması ayrı bir dert.

Millet UA forumda Misi hakkında ne düşünülüyorr ?

Bırak bu işleri Serhat.Sorunların hepsi mi teknik adamlardaydı? Kaç tanesi geldi gitti.Değiştirin abi artık bu kafayı.

Ne ses var ne seda çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt