Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Kesinlikle Alevi-Sunni diye ayırmıyorum kimseyi ama;

Hem Başkanımız Adnan POLAT,hemde sportif direktörümüz Adnan SEZGİN Aleviler.dolayısıyla birbirlerini tutmaları çok normal.

Adnan Polat kadromuz Galatasaray'ı dünya klübü yapacak kalite ve derinlikte dedi dün daha ne duruyosunuz ? dağalın başkan söylemiş söylüceğini Ayhan,Sarp,Barış,Aykut,Gökhan Zan ve dünya klübü

Transfer yapmıyorlar bari bamı gönderseler ya?

Ziya Doğan Mehmet Batdal'ı stoper olarak oynatır ve kapı gibi stoperimiz olur :D

adami oynatmiyorlar...parasini da vermiyorlar...ne bicim insan bunlar ya...adam neden alacagindan feragat ettiriliyor ?? ben olsam adnanlardan söke söke parami alirim...gidiyorsun sacma sapan transferlere bir sürü para veriyorsun ama elindeki adamin alacagini vermiyorsun...adam ekmek parasini bu meslekten kazaniyor...sene sonu da cebine para koymadan yollarsin ondan sonra büyük is yaptik diye övünürsünüz adnanlar...

ne bicim yönetim anlayisi bu...

Her gidenin klüpte alacağı çıkıyor ne iş.

adnan polat'a boşuna laf söyleyip nefesinizi tüketmeyin, yazık. nasıl olsa martta genel kurul mu ne var, o zamana kadar takım iyice kötü olacak ve polat o biricik arkadaşı sezginle birlikte gidecek. kendi kendini yakıyor haberi yok. diyorki biz kulübün mali yapısını çok iyi getirdik, tamam niye transfer yapmıyorsun? sen gideceksin, mali yapının güzelliğinden senden sonra gelecekler faydalanacak. valla billa anlamıyorum ben ülkemizdeki kulüp yöneticilerini.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Galatasaray A Takımı Profesyonel Futbol Oyuncumuz Mehmet Batdal 2010-2011 sezonunun sonuna kadar Konyaspor Kulübü'ne kiralanmıştır.Oyuncu, 2010-2011 sezonuyla ilgili toplam 330.000 TL tutarındaki alacağından vazgeçmiştir.

of of of acayip kar etmişiz gene yönetim bu işi biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt