Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

adami oynatmiyorlar...parasini da vermiyorlar...ne bicim insan bunlar ya...adam neden alacagindan feragat ettiriliyor ?? ben olsam adnanlardan söke söke parami alirim...gidiyorsun sacma sapan transferlere bir sürü para veriyorsun ama elindeki adamin alacagini vermiyorsun...adam ekmek parasini bu meslekten kazaniyor...sene sonu da cebine para koymadan yollarsin ondan sonra büyük is yaptik diye övünürsünüz adnanlar...

ne bicim yönetim anlayisi bu...

Arkadaşım maaşını kiralık gittiği klüp ödeyecek feragatlık birşey yok ortada.

Konyaspor deplasmanına giden kazanır diyemem ben..

Baslarında da Ziya gibi bir çirkef var.. Bacak kıran bir oyun oynatıyor..

Defansının gobegindeki Zayatte ve Kere bence muthis...

Napsın adam o kadroyla ofans mı oynatsın?Ayrıca asıl çirkefi sizin takımın içinde ara Baros 1 yıldır sakat

Tebrikler "The Adnan´s "

Takimi gercekten düzelttiniz. Haketmeyenler gitti. Kadro kalitelesti. Aferin. Gurur duyuyorum sizinle.

Bam,Balta gibilere klubün anahtarını verecekler belli oldu.Halen takımdalar şaka gibi.

Her gidenin klüpte alacağı çıkıyor ne iş.

yalan atiyorlar diyorumya hep

mali yapida duzelme falan yok ozhan baskan zamaninda neysek o

eminim faruk surenin zamanida boyleydi ama

yonetmek var yalan soylemek var ikisi ayni sey degil sanilanin aksine

Arkadaşlar bu arada Bugün Misimovic için af kararı çıkmasını beklemeyin. yani bu af kararı 1 hafta filan sürebilir :D

Arkadaşım maaşını kiralık gittiği klüp ödeyecek feragatlık birşey yok ortada.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Galatasaray A Takımı Profesyonel Futbol Oyuncumuz Mehmet Batdal 2010-2011 sezonunun sonuna kadar Konyaspor Kulübü'ne kiralanmıştır.Oyuncu, 2010-2011 sezonuyla ilgili toplam 330.000 TL tutarındaki alacağından vazgeçmiştir.

of of of acayip kar etmişiz gene yönetim bu işi biliyor

arkadasim ne yaziyor duyuru da ?? "VAZGECMISTIR" ...sen inaniyormusun konya da para verilecegine ...orada da vazgececektir...yazik günah...böyle adamlarin ahi yüzünden adnanlar bir sey becermiyorlar...kurutmadiklari dal kalmadi..yeter yeter gidin artik yaa...lanet olsun sizin gs ye geldiginiz güne...geldiklerinden beri adam gibi mac izledigmi hatirlamiyorum...bir FR döneminde ilk 8 hafta...sonra zaten yönetimdekiler bir üstünel kiskancligi yüzünden takima comak soktular...

sabir tasi olsan catlarsin...hatta ve hatta ortadan yarilirsin

adnan polat'a boşuna laf söyleyip nefesinizi tüketmeyin, yazık. nasıl olsa martta genel kurul mu ne var, o zamana kadar takım iyice kötü olacak ve polat o biricik arkadaşı sezginle birlikte gidecek. kendi kendini yakıyor haberi yok. diyorki biz kulübün mali yapısını çok iyi getirdik, tamam niye transfer yapmıyorsun? sen gideceksin, mali yapının güzelliğinden senden sonra gelecekler faydalanacak. valla billa anlamıyorum ben ülkemizdeki kulüp yöneticilerini.

Hagi gideceği için transfer zor

2012 felan hikaye. Bu sezon Türkiye'de belki en fazla parayi biz harcamisiktir, Rijkaard'in tazminati dahil.

Ooo süper kadromuz oldu yahu. :) Transfer öncesi -20 idi -10 a düştü kalite iyi artma var. :)

hepsi denetleniyor ne yalanı başladın gene selam vermeden Polat'a sallamaya

Martta da yalan atabilecekler mi acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt