Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Nerede bu paralar ? söyle bakalım mali yapı iyiyse nerede bu paralar ? ozaman aklıma çok kötü şeyler geliyor, mantıklı bir açıklama bekliyorum!

managerlik oyunu mu bu olanca parayı transfere basalım , Riva'dan gelecek para bile yeni arsa alımına harcanacak.Başkan defalarca söyledi şirket birleşimine kaynak ayırıldı ; hacizli ,icralık dosyalar kurtarıldı.Bugün Ali Dürüst programa çıkınca başkanı sadece sportif yönden eleştirebiliyor ,divanda öyle ; çünkü sırf takım kötü diye öbür icraatları görmezden gelmek art niyet olur.Bugün skor kötü olunca Arda da gitsin , Baros da gitsin herkes gitsin oluyor ben takım bölümünde gitmesin denen adam görmedim.Kriz yönetimi böyle olmaz .

Ali Güzeldal, İbrahim Akın, Gökhan Süzen'i alsalar yahu. İBB diğer takımlar gibi fahiş fiyat da çekmez. Çok mu zor, taş gibi adamlar işte...

o başkanla fahiş fiyat çeker zaten satmazlar başkanları bi kere vizyon sahibi futbolu bilen bir başkan zaten borçları yok gelirleride hersene artıyor ve istikrarlılarda 5.5 senedir Abdullah Avcı takımın başında takımın kilit oyuncularını niye satsınlar ? ben sebep göremiyorum

Hagi orda Barışı yanlışlıkla söyledi. Arda Baroş diyecekken dili sürçtü . Zaten bunu görmek için dikkatli izleyici olmaya gerek yok. Hemen düzelttiği görülüyor.

Ali Güzeldal Selçuk'tan sonra ligin en iyi pas atan oyuncusu.Hiçbirşey yapmasın sadece pas atsın razıyız.Çünkü bunu yapamayan adamlar var.

Hagi'yi TD yapanin futbol bilgisinden süphe ederim...hatta hagi yi TD yapanin futbolun F'sinden anlamadigi tescillidir...

sergen diyor ya 1 gömel fazla dir diye...yok arkadas ...en az 999999999999999999999999999999999999999 gömlek fazla geliyor bu görev ona...

Hagi'yi ben de onaylamıyorum o bir geçiş dönemiydi , Hagi hiçbir sezon başı transferinde gündeme bile gelmez.

denetlenen tablolar kapta

ac bak ne iyiye gidiyormus anlat

lafla peynir gemisi yurumez

hala futbolculara para odenmiyor dogru duzgun

bizde onlara sallamaya devam edelim

senin gozunu acmak gibi bir amacim yok

ilgileniyor olsan bakardin gelir gider tablolarina

branşım ekonomi

o başkanla fahiş fiyat çeker zaten satmazlar başkanları bi kere vizyon sahibi futbolu bilen bir başkan zaten borçları yok gelirleride hersene artıyor ve istikrarlılarda 5.5 senedir Abdullah Avcı takımın başında takımın kilit oyuncularını niye satsınlar ? ben sebep göremiyorum

Satıyorlar. Örneğin Erman Kılıç da çok öenmli bir oyuncuydu çok ucuza Sivas'a verdiler. Taraftar baskısı yok, biraz para ver, Abdullah Hoca Aydın'ı çok beğenir onu ver... Buluyor zaten adam. Yani 4 milyon euro veriyorsun Yekta'ya. Bu adamları daha ucuza alırsın banko.

Futbol_5‎ Adnan Polat,Misimoviç ve Hagi üçlüsü bu hafta içinde bir araya gelecek ve Misimoviç krizi çözülecek.Polatın misimoviçi yollamamasının sebebi

Futbol_5‎ Misimoviçe çok önemli teklifler geldi özellikle rusyadan..ama adnan polat bu sorun halledilecek ve misimoviç takımda kalacak kararı aldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt