Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Futbol_5‎ Adnan Polat,Misimoviç ve Hagi üçlüsü bu hafta içinde bir araya gelecek ve Misimoviç krizi çözülecek.Polatın misimoviçi yollamamasının sebebi

Futbol_5‎ Misimoviçe çok önemli teklifler geldi özellikle rusyadan..ama adnan polat bu sorun halledilecek ve misimoviç takımda kalacak kararı aldı..

Doğru olabilir çünkü kesinlikle gönderilecek dedi misimovic için adnan polat malum söylediği sözler hep yalan çıkıyor ;)

Ali Güzeldal Selçuk'tan sonra ligin en iyi pas atan oyuncusu.Hiçbirşey yapmasın sadece pas atsın razıyız.Çünkü bunu yapamayan adamlar var.

Bence ondan da iyi. İnanılmaz bir ara pas görüsü var adamda... Onun uzun pas versiyonu da Mehmet Güven de vardı:( De La Pena gibi adamdı. Maalesef mücadele etmeyen, yer tutmayı bilmeyen bir adam olarak kaldı bizde. Manisa da biraz daha toparladı kendini.

Satıyorlar. Örneğin Erman Kılıç da çok öenmli bir oyuncuydu çok ucuza Sivas'a verdiler. Taraftar baskısı yok, biraz para ver, Abdullah Hoca Aydın'ı çok beğenir onu ver... Buluyor zaten adam. Yani 4 milyon euro veriyorsun Yekta'ya. Bu adamları daha ucuza alırsın banko.

Erman Kılıç büyük takımda oynayamaz açık ve net

Futbol_5 Galatasaray1905

Misinin önümüzdeki hafta idmanlara başlaması çok büyük bir olasılık.Yönetim böyle bir karar almış.bana gelen bilgi bu ve sağlam kaynaklardan

İnanmak istiyorum :(

ibrihim akın diyrum baska bsy demıyorum arda dahıl takımı top dıye oynar

evet sahada iki tane top olursa bütün takımı rakibi ve hatta kendisini bile çalımlayarak top diye oynar. İbrahim Akın Belediye takımının el frenidir, bu Ali Güzeldal fizik olarak biraz daha iyi durumda olsa Abdullah Avcı kimi oynatıyor onbirde görür herkes. Güzeldal geçirdiği ağır sakatlıkların etkisiyle 90 dakka oynayamıyor o yüzden İbrahim ilk tercih kalıyor...

Bak

2011 PMYO sınavlarına aşağıdaki yaş şartlarına uyan ve diğer detayları taşıyan adaylar başvurabilecektir.

18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş geçerli olmak kaydıyla, sınavın yapıldığı yılın 1 Ekim tarihi itibariyle(1 Ekim 2011)

18 yaşını tamamlamış, bayan ve askerlik yapmayan erkek adaylar için 24 yaşından gün almamış olmak,

askerlik hizmetini yapmış erkek adaylar için 26 yaşından gün almamış olmak,

Buna göre, bayan ve askerlik hizmetini yapmayan erkeklerde 01 Ekim 1988 – 01 Ekim 1993 tarihleri arası, askerlik hizmetini yapmış erkeklerde 01 Ekim 1986 ve takip eden tarihlerde doğmuş olma şartı 2011 müracaatları için gerekliliktir.

Yaş şartları ile ilgili olarak geçen senede 1987 doğumlular mağdur olduklarını sıklıkla ifade ettiler. Hatta sitemizden bununla ilgili onları destekleyici yazılar yayınladık. Ancak yaş şartları ile ilgili değişiklik yapılmadı. Yaş sebebi ile değişiklik yapmaya sadece Polis Akademisi Başkanlığı yetkilidir. Takdir ilgili kurumlara aittir. Önümüzdeki dönemde yaş ile ilgili bir değişikliğin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili yorum veya tahminde bulunmak imkansızdır.

Yaş sebebi ile sınava başvuramayacak adaylara tavsiyem 4 yıllık üniversite bitirerek POMEM yolu ile polis olmanın yollarını denemeleridir.

Ayrıca askerliğini yapmamış yaşı tutmayan adaylar askerliklerini hemen yapıp gelirlerse askerlik dönüşü bir kere daha PMYO sınavına müracaat hakkı elde edebilirler.

Eyv Şafak abi.

Şaka gibi göbeği 5 metre önünde giden adamları bile polis yapıyorlar bizim gibi sportif adamları adam yerine bile koymuyorlar.Adaletmi lan bu?

Misi dönerse, gerisinde Cana-Culio güzel olur sezon sonuna kadar valla.

Satıyorlar. Örneğin Erman Kılıç da çok öenmli bir oyuncuydu çok ucuza Sivas'a verdiler. Taraftar baskısı yok, biraz para ver, Abdullah Hoca Aydın'ı çok beğenir onu ver... Buluyor zaten adam. Yani 4 milyon euro veriyorsun Yekta'ya. Bu adamları daha ucuza alırsın banko.

Erman Kılıç istikrarsız diye verildi takıma katkısı bazı maçlarda vardı çoğu maçta etkisizdi Aydın yılmaz'ı Abdullah Hoca istese Galatasaray'a kiralık teklifinde bulunur ve büyük ihtimal verilirdi Aydın Bank Asya'da anca oynar hırs yok bi kere aydın'da

Futbol_5 Galatasaray1905

Misinin önümüzdeki hafta idmanlara başlaması çok büyük bir olasılık.Yönetim böyle bir karar almış.bana gelen bilgi bu ve sağlam kaynaklardan

İnanmak istiyorum :(

dün bradley açıklancaktı bu futbol5 in güvenilir kaynaklarına göre

managerlik oyunu mu bu olanca parayı transfere basalım , Riva'dan gelecek para bile yeni arsa alımına harcanacak.Başkan defalarca söyledi şirket birleşimine kaynak ayırıldı ; hacizli ,icralık dosyalar kurtarıldı.Bugün Ali Dürüst programa çıkınca başkanı sadece sportif yönden eleştirebiliyor ,divanda öyle ; çünkü sırf takım kötü diye öbür icraatları görmezden gelmek art niyet olur.Bugün skor kötü olunca Arda da gitsin , Baros da gitsin herkes gitsin oluyor ben takım bölümünde gitmesin denen adam görmedim.Kriz yönetimi böyle olmaz .

futbol kulübünü sirket yapmak en sacma sapan istir....

barismanco2011.png

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

managerlik oyunu mu bu olanca parayı transfere basalım , Riva'dan gelecek para bile yeni arsa alımına harcanacak.Başkan defalarca söyledi şirket birleşimine kaynak ayırıldı ; hacizli ,icralık dosyalar kurtarıldı.Bugün Ali Dürüst programa çıkınca başkanı sadece sportif yönden eleştirebiliyor ,divanda öyle ; çünkü sırf takım kötü diye öbür icraatları görmezden gelmek art niyet olur.Bugün skor kötü olunca Arda da gitsin , Baros da gitsin herkes gitsin oluyor ben takım bölümünde gitmesin denen adam görmedim.Kriz yönetimi böyle olmaz .

Zaten bu menejerlik oyunları çıktı herkes herşeyi çok kolay sanıyo. Arkadaşlar gerçek hayat menejerlik oyunu gibi değil. Gerçek hayatta korner hilesi yapamıyosun yada oyuniçi editörden para takviyesi yapamıyosun. Oyuncuların sakatlığını yok edemiyosun. İstediğin zaman topçu gönderemiyosun. Galatasaray bir sürü spor branşı var. Acaba kaçımız kürek takımını takip ediyoruz. Orda alınan yenilgiden dolayı bu adam kötü gitsin diyoruz Yada bu sene voleybolda transfere ihtiyacımız var yabancı bi oyun kurucu lazım bize diyoruz. Burda atıp tutmak kolay yönetime topçuya teknik adama. Yok bu olsaydı yok şu olsaydı. Yönetim bu nedenle gitmeli ki bana göre aslantepede ki tavrından dolayı gitmeli. Ama Galatasaray'ımızın mali durumu pek iştah açıcı değildi. Ama ileride çok iyi bi Galatasaray göreceğiz bana göre. Şu arayıldız almadık ama niye alalım ki ara dönemde yıldız mı gerekli o kadar. Takımın durumu belli zaten. Türkiye Kupası na oynuyoruz. Yaz için evet bu sene transferler çok geç geldi. Ama ara dönemde yıldız beklemek bence saçma. Zaten yıldız bi yabancı fulbocu şu durumda gelmez Galatasaray'a gelse bile sadece para için geliryan gelip yatar.

Misimovic gelirse en azından orta sahada topçuya benzer bir oyuncu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt