Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Halit ek olarak

2010 PMYO öğrenci adaylığı başvuru puanı, ÖSYM tarafından 2010 yılı içinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı puan türlerinin herhangi birinden (YGS-1,YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5 ve YGS-6 ) en az (280.000) puan olarak yeniden belirlenmiştir

Erman Kılıç büyük takımda oynayamaz açık ve net

Öyleymiş. Ama o dönem Belediye için çok önemliydi. Satıyorlar demek istediğim. Taraftarları yok. Bursa gibi Volkan-Sercan, Trabzon gibi Gökdeniz-Fatih Tekke inadı yapmazlar. Kayseri-Mehmet topuz... Yani bu tarz değil daha çok eski gençlerbirliği gibi. Bana öyle geldi.

Futbol_5 Galatasaray1905

Misinin önümüzdeki hafta idmanlara başlaması çok büyük bir olasılık.Yönetim böyle bir karar almış.bana gelen bilgi bu ve sağlam kaynaklardan

İnanmak istiyorum :(

Eğer bu haber doğruysa Hagi istifa eder takımın başına da sezon sonuna kadar Tugay geçer...

Hagi kadar aksi bir adam var mı bu alemde dediğim dedikçidir sen adamın dediğinin üztüne Misi yi affedersen adam da bırakır gider, zaten gidişat kötü kendisini kurtarır bir dahaki kriz ortamında gelebilmek için...

balta kalsında çağlar gönderilsin ha ?

bırak renktaş eleştirmek için eleştiriyorlar adam şansızlık yaşadı üst üste sakatlık yaşadı diye müzmin sakat oldu.Hagi Çağlar dönsünde oynatıyım diye 3,5 atıyor Rijkaard özellikle aldırıyor rijkaard futbol cahiliya Çağlar gibi yeteneksizi aldırıyor bunların tabiriyle adam türkiyenin en iyi sol beki sakatlıktan çıksın taraftarın sevgilisi olacak tükürdüğünü yalarlar şimdi gitsin diyenler

Bülent Uygun Erman Kılıç'a Türkiye'nin messisi demişti hiç unutmam :D

Misimoviç o formayı tekrar giyerse Hagi'ye ısınmaya ancak o zaman başlayacağım..

Erman Kılıç istikrarsız diye verildi takıma katkısı bazı maçlarda vardı çoğu maçta etkisizdi Aydın yılmaz'ı Abdullah Hoca istese Galatasaray'a kiralık teklifinde bulunur ve büyük ihtimal verilirdi Aydın Bank Asya'da anca oynar hırs yok bi kere aydın'da

Geçen sene açıklaması vardı Arda'dan bile yetenekli diye. Milli takımlardan tanıyor, biliyor.

Zaten bu menejerlik oyunları çıktı herkes herşeyi çok kolay sanıyo. Arkadaşlar gerçek hayat menejerlik oyunu gibi değil. Gerçek hayatta korner hilesi yapamıyosun yada oyuniçi editörden para takviyesi yapamıyosun. Oyuncuların sakatlığını yok edemiyosun. İstediğin zaman topçu gönderemiyosun. Galatasaray bir sürü spor branşı var. Acaba kaçımız kürek takımını takip ediyoruz. Orda alınan yenilgiden dolayı bu adam kötü gitsin diyoruz Yada bu sene voleybolda transfere ihtiyacımız var yabancı bi oyun kurucu lazım bize diyoruz. Burda atıp tutmak kolay yönetime topçuya teknik adama. Yok bu olsaydı yok şu olsaydı. Yönetim bu nedenle gitmeli ki bana göre aslantepede ki tavrından dolayı gitmeli. Ama Galatasaray'ımızın mali durumu pek iştah açıcı değildi. Ama ileride çok iyi bi Galatasaray göreceğiz bana göre. Şu arayıldız almadık ama niye alalım ki ara dönemde yıldız mı gerekli o kadar. Takımın durumu belli zaten. Türkiye Kupası na oynuyoruz. Yaz için evet bu sene transferler çok geç geldi. Ama ara dönemde yıldız beklemek bence saçma. Zaten yıldız bi yabancı fulbocu şu durumda gelmez Galatasaray'a gelse bile sadece para için geliryan gelip yatar.

10 sene once demi vardi bu dediklerin?

Kaldı 1:30 saat :( Atık bişey olmayacak o belli de yinede ozleticek kendini NÖBET :)

Hagi gidip Misi kadroya alınıp Tugay takımın basına gecse süper olur :)

Hagi'yi ben de onaylamıyorum o bir geçiş dönemiydi , Hagi hiçbir sezon başı transferinde gündeme bile gelmez.

sezon'un 8. haftasinda gecis dönemi mi olur aga ?? sampyionluk gitti..sampioynlar ligi gitti...ilk 4'de gitti...bu hafta kupa da gider...ondan sonra ?? hagi yi kovacaklar mi ?? is isten gectikten sonra neye yarar ?? hagi nin aldigi galibiyetleri TD'siz de alir oyuncular...varmi ekstra bir katksii simdiye kadar ? gittikce kötülesiyoruz...

yok arkadsa..hagi ve yönetim gidene kadar ben gs'ligimi dondurdum ve artik hep diger rakipleri tutacagimki bir an önce bu insanlar gitisn bu kulüpten...

bırak renktaş eleştirmek için eleştiriyorlar adam şansızlık yaşadı üst üste sakatlık yaşadı diye müzmin sakat oldu.Hagi Çağlar dönsünde oynatıyım diye 3,5 atıyor Rijkaard özellikle aldırıyor rijkaard futbol cahiliya Çağlar gibi yeteneksizi aldırıyor bunların tabiriyle adam türkiyenin en iyi sol beki sakatlıktan çıksın taraftarın sevgilisi olacak tükürdüğünü yalarlar şimdi gitsin diyenler

yalamıştı çoğu üst üste oynadığı 2 3 maçta ;) yine sakatlanınca 180 derece döndüler ben geldiğinde çok sevinmiştim tartışmasız en iyi yerli sol bek uzaktan attığı etkili şutlar çok iyi ortalar felan tam sol bek

ali guzeldal turkiyenin acik ara en iyi 10 numarasi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt