Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Futbol_5‎ Adnan Polat,Misimoviç ve Hagi üçlüsü bu hafta içinde bir araya gelecek ve Misimoviç krizi çözülecek.Polatın misimoviçi yollamamasının sebebi

Futbol_5‎ Misimoviçe çok önemli teklifler geldi özellikle rusyadan..ama adnan polat bu sorun halledilecek ve misimoviç takımda kalacak kararı aldı..

salla salla yer yerinden oynasin...salla salla...(söz-müzik:sezen aksu)

su kolpanin mesajlarini yazmayin suraya

Enesin istek çalışması

Biraz farklı konu yapalım

5402113465_dcfe2076db_z.jpg

iki sene denetcilik yaptim

bransim finans

sidikmi yaristiracagiz

soyle neymis iyiye giden?

yıllık bütçe ,artan yan gelirler ; sürekli katlamalı olarak ceza yiyen senetlerin ödenmesi.Canaydın'ın evine kadar icra gelmişti hatırlarsın ,yıllık bütçe 300 milyon TL'lere geldi şimdi.Galatsaray lisesinde liselilerden oluşan denetçi gruba 200 sayfalık rapor gidiyor benzeri görülmemiş şekilde.Sen Adnan Polat'ın bir yolsuzluğunu ,hesabına geçirdiği tek kuruşu biliyorsan açıkla herkes öğrensin.

Türkiyeden alınacak o kadar çok yerli var ki

Peki 10 sene önce de var mıydı bu forumlar?

forum olsa nolur olmasa nolur akli yokmuydu taraftarin dusunmuyormuydu?

banane klubun parasindan pulundan aractir o arac

spor klubuyuz bakkal degil

amac kar etmek degil amac sportif basari

benim gozumde kar etmek ile 5 senelik borcu 50 seneye yaymak arasinda bir fark yok

ikiside iyi yonetim demek degil

iyi yonetim sportif basariyi getirecek seyleri yapmaktir

bunun icinde ekonomi vardir psikoloji vardir reklam vardir bir ton sey vardir

bunu anlayamayan taraftarda kusura bakmayin ama hissedardir

kendine taraftar falan demesin

bakiyorum polat sempatizanlari dolusmus gene

acaba transfermi geliyor

Futbol_5 Galatasaray1905

Misinin önümüzdeki hafta idmanlara başlaması çok büyük bir olasılık.Yönetim böyle bir karar almış.bana gelen bilgi bu ve sağlam kaynaklardan

İnanmak istiyorum :(

salladigi belli...neden önümüzdeki hafta da simdiden degil ?

kolpaci nin mesajlarini yazmayin suraya ya..

ali guzeldal turkiyenin acik ara en iyi 10 numarasi bence

Misimovic, Alex?

Ali Güzeldal'ı geçen seneden beri sürekli söylerim, müthiş bir oyun görüşü var adamın. Ama bu saydığım adamlara göre eksikleri de çok. Yani abartı olmuş baya...

Bunları geçtim Cernat var...

Aslında bu transfer sezonu bir iki kulup transferlerini son ana yetiştiremedilerse akşam 00:00 kadar uzayabilir bende söylemesi :)

Zaten bu menejerlik oyunları çıktı herkes herşeyi çok kolay sanıyo. Arkadaşlar gerçek hayat menejerlik oyunu gibi değil. Gerçek hayatta korner hilesi yapamıyosun yada oyuniçi editörden para takviyesi yapamıyosun. Oyuncuların sakatlığını yok edemiyosun. İstediğin zaman topçu gönderemiyosun. Galatasaray bir sürü spor branşı var. Acaba kaçımız kürek takımını takip ediyoruz. Orda alınan yenilgiden dolayı bu adam kötü gitsin diyoruz Yada bu sene voleybolda transfere ihtiyacımız var yabancı bi oyun kurucu lazım bize diyoruz. Burda atıp tutmak kolay yönetime topçuya teknik adama. Yok bu olsaydı yok şu olsaydı. Yönetim bu nedenle gitmeli ki bana göre aslantepede ki tavrından dolayı gitmeli. Ama Galatasaray'ımızın mali durumu pek iştah açıcı değildi. Ama ileride çok iyi bi Galatasaray göreceğiz bana göre. Şu arayıldız almadık ama niye alalım ki ara dönemde yıldız mı gerekli o kadar. Takımın durumu belli zaten. Türkiye Kupası na oynuyoruz. Yaz için evet bu sene transferler çok geç geldi. Ama ara dönemde yıldız beklemek bence saçma. Zaten yıldız bi yabancı fulbocu şu durumda gelmez Galatasaray'a gelse bile sadece para için geliryan gelip yatar.

Sorun yılız veya değil herhangi bir oyuncu alınmasa dahi olur ama takımın eksiği var ve bu eksiklik aylar öncesinden belli olmasına karşılık yapılan transferlerin hiç birinin zamanında yapılmaması, şimdi sene sonunda yeniden bir yapılanmaının olduğu şimdiden herkesin malımı ama emin ol bu zihniyetle sene sonunda da aylarca yapamayacaklar transferi...

Bir takım yöneticisi eğer bizde transfer bitmez diyorsa bilmelisin ki hiç bir plan yapmadan saçma sapan bir yaklaşımla transfere soyunuyordur.

Yönetim kabahati kendi üstüne alacak. Hagiyi de kullandık affet Misi diyecek olay çözülür. Nasılsa palavra sıkmaya alıştılar bi tane daha be Adnanım. Hem HHagi de böylece tükürdüğünü yalamaz

Cana Culio ve Misi'den oluşacak 3'lü kral olur takımda .

Arka dörtlümüz zaten Servet ve Neill başta olmak üzere sağlam . Geriye bir forvet sorunu kalıyor Baros sakatlanırsa . En azından kupa için ideal bir kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt