Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

beyler bizim başımızda adnan polat adnan sezgin ve antrenörlük ile gestapoluğu birbirinden ayıramayan bir t.d olduğu sürece biz bu forumda daha çok ya sabır çekeriz

Eyyy Adnan Polat, Eyyy 2012 Kriterleri, Nerede Bu Paralar ? Doritos almaya paramız yok la, nasıl bir bataklığa girdik ?

Döve döve indirin su Polat´i artik. Fitik ettiler bizi yeter lan.

forum olsa nolur olmasa nolur akli yokmuydu taraftarin dusunmuyormuydu?

banane klubun parasindan pulundan aractir o arac

spor klubuyuz bakkal degil

amac kar etmek degil amac sportif basari

benim gozumde kar etmek ile 5 senelik borcu 50 seneye yaymak arasinda bir fark yok

ikiside iyi yonetim demek degil

iyi yonetim sportif basariyi getirecek seyleri yapmaktir

bunun icinde ekonomi vardir psikoloji vardir reklam vardir bir ton sey vardir

bunu anlayamayan taraftarda kusura bakmayin ama hissedardir

kendine taraftar falan demesin

bakiyorum polat sempatizanlari dolusmus gene

acaba transfermi geliyor

aynen katiliyorum renkdas

sirekt oldugumuzdan kaynaklaniyor bütün bunlar..kendi menfaatleri icin yediler kulübü...halka arz edip sacma sapan oyuncualr transfer edip yediler paralari simdi cik isin icinden...bu sirket gs kulübünü yiyor bitiriyor...herkes ken menfaatini düsünüyor

yine de sacmalik...bu yüzden bütün bunlar basimiza geliyor...herkes kendi menfaatleri iicnde...kulübün sportif basarisini düsünen yok..

galatasaray spor kulübü ...sirket degil

Sportif başarı içinde güçlü bir mali yapı bunu yoneten profesyonel ekipler şart oldu artık!

Bence bu satten sonra Adnans istifa etmelerinden sonraki en büyük transfer sağlık ekibinin komple değiştirilmesi olur. Bir zamanlar Burhan Uslu vardı. Sakatlar çabuk dönüyordu. Şimdi sakatlanan bir sezon kaybetmeden dönmüyor.

Bizimkiler artık sattıkları oyunculardan para almıyorlar alacaklarını ödemeyerek ödeşiyorlar.

Adama sorarlar yeni aldığın tüm oyuncuları niye devre arası gönderiyorsun o zaman diye. Bide 5 yerli oyuncu transferi yaptık fırtına estirecekler dediği günü anımsadım şu an :b5:

forum olsa nolur olmasa nolur akli yokmuydu taraftarin dusunmuyormuydu?

banane klubun parasindan pulundan aractir o arac

spor klubuyuz bakkal degil

amac kar etmek degil amac sportif basari

benim gozumde kar etmek ile 5 senelik borcu 50 seneye yaymak arasinda bir fark yok

ikiside iyi yonetim demek degil

iyi yonetim sportif basariyi getirecek seyleri yapmaktir

bunun icinde ekonomi vardir psikoloji vardir reklam vardir bir ton sey vardir

bunu anlayamayan taraftarda kusura bakmayin ama hissedardir

kendine taraftar falan demesin

bakiyorum polat sempatizanlari dolusmus gene

acaba transfermi geliyor

guzel abicim oldumu simdi? seninle ayni goruste olmayan birini hemen adnan polat sempatizani ilan ediyorsun, ozaman sende bir adnan polat dusmanisin, her seferinde yonetim salliyorsun? amacin ne anlamadim, taraftari yonetime fln kiskirtmak icinmi gorevlisin sen?

ayrica gunumuzde maddiyat en az sportif basari kadar onemlidir, bakkalda topcu toplamiyoruz her alinan futbolcuya milyonlar harcaniyor, senin mentalitenle 10 sene icinde bank asyada oynariz.

Hee olur olur. Mustafa Sarp´tan da 10 numara Mascherano olur.

Emre ile mustafa birmi.Mustafa nasıl topçu olmuş o ayrı bir tez konusu ama teknik ve fizik olarak biiraz daha geliştirse kendini neden olmasın?Kapasite var diye düşünüyorum

Çok fena isyan edicem ama ban yepemek için etmiyorum ..........

40 dk kaldı artık floryaya en yakın olan kulüpten transfer bekleyelim

Galatasaray A Takımı Profesyonel Futbol Oyuncumuz Mehmet Batdal 2010-2011 sezonunun sonuna kadar Konyaspor Kulübü'ne kiralanmıştır.Oyuncu, 2010-2011 sezonuyla ilgili toplam 330.000 TL tutarındaki alacağından vazgeçmiştir.

Hayirli olsun, guzel kar ettik

Arkadaşlar o kadar da değil yaaaa! Bilmeden sallamayın para ile ilgili açıklamayı Borsa kurallarından dolayı mecburiyetten yapıyorlar kar kastıyla değil.

Galatasaray AŞ halka açık bir şirket eğer elindeki bir oyuncuyu bedelsiz gönderirse ortakları zarara uğratmaktan dava açılabilir haklarında, buradaki olayda olduğu gibi oyuncu bedelsiz göndermenin gerekçesini oyuncunun alacaklarından vazgeçmesiyle açıklamak zorundalar yoksa kar ettik kastıyla yapılmıyor bu açıklamalar.

Şahsi fikrim ama net düşüncem Carrol inanılmaz bir oyuncu ve 21 yaşına yeni girdi

Bizimkiler artık sattıkları oyunculardan para almıyorlar alacaklarını ödemeyerek ödeşiyorlar.

Adama sorarlar yeni aldığın tüm oyuncuları niye devre arası gönderiyorsun o zaman diye. Bide 5 yerli oyuncu transferi yaptık fırtına estirecekler dediği günü anımsadım şu an :b5:

Bonservisi elinde nerede çürük çarık adam var onları topluyoruz malesef.Sonucundada bunların olması doğal sanırım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt