Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

adnan polat - adnan sezgin - gheorghe hagi

LÜTFEN İSTİFA EDİN ARTIK DAHA FAZLA ZARAR VERMEYİN !

ALİ SAMİYEN'İN MİRASINA İHANET ETMEYE ,

METIN OKTAY'IN FORMASINI KÜCÜK DÜSÜRMEYE

öZHAN CANAYDIN'IN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYA HAKKINIZ YOK!!!

bu sene kümede kalıcakmıyız acaba ne günlere kaldık Ey Allah'ım real madridlere elendiğimizde kahrolur haftalarca kendime gelemezdim şimdi bucaspor maçını alırız diyemiyorum bizi bu hallere getirenler utansın demek istiyorum ama sizce onlarda utanacak yüz var mıdır?

bir UEFA kupam olsun 100 milyon € borcum olsun zihniyetiyle giderseniz ,10 yılda tepetaklak olur öyle Tv'den para istersiniz.Bu adamlar koskoca şirketler yönetiyor ,o da biliyor BAM'la olmayacağını bunu görmemek için aptal olmak lazım ama önce mali açıdan kendini garanti altına almak en önemli kriterdir.

Adnan Polat: "Mehmet Batdal´i yollayarak 330.000 TL kar ettik. Kimse bundan bahsetmiyor. Galatasaray´in önü acik. Dünya devi olacak bir kadro derinligine sahibiz."

Sezon başlayınca hoca bulmak çok zordur , haftası çok önemli değil hatta birçok kariyerli hoca takımını kendi kurmak istediği için problemli takıma gitmez.

gs yi calistirmak icin milyonlarca can atan hocalar var dünyada...skibbe yi hatirla...hagi yi 9999999999999999999 katlayacak adamlar bulursun...ziya dogan bile hagi'ye 999999999999999 basar...

Demekki ben futboldan bukadar anlıyorum. Göreceğiz Carrol mu daha fazla katkı verecek yoksa giden Torres mi vermiş olacaktır Liverpool a

Daha neler...

Abartmasak..Kotu oyuncu demiyorum ama Torres ile Carrol'u kıyaslayamak enteresan..

Adam D.Villa ile beraber su an piyasadaki en iyi forvet...

Emre ile mustafa birmi.Mustafa nasıl topçu olmuş o ayrı bir tez konusu ama teknik ve fizik olarak biiraz daha geliştirse kendini neden olmasın?Kapasite var diye düşünüyorum

Emrеnin iyi kumaşı var ustunde durulursa iyi olabilir fakat yanlış yerde oynatılıyor Benim Emreye en son oynatacağım yer kanat olur ama git de bunu Hagiye anlat....Hagide nasıl bi matık varsa onune geleni kanata koyuya anasını satayım : Misimovic,Elano,Yekta,Emre bunların biri kanat adamı değil ..Kanat adamı dediğin süratli olur off ne anlatıyorumki ..

Özhan Canaydın başkanken taraftarın karşısına çıkamıyordu. "Siz konuşun beni yuhlarlar" diyordu. "El salla el salla büyük başkan el salla" diye inledi kaç maç stad?

Taraftar bıraksın bu işleri. Eyyama gerek yok...

popülizmin dorukları şimdi Metin Oktay ne alaka

Özhan Canaydın başkanken taraftarın karşısına çıkamıyordu. "Siz konuşun beni yuhlarlar" diyordu. "El salla el salla büyük başkan el salla" diye inledi kaç maç stad?

Taraftar bıraksın bu işleri. Eyyama gerek yok...

paralı askerler olduktan sonra kimse bişey yapamaz.

bir UEFA kupam olsun 100 milyon € borcum olsun zihniyetiyle giderseniz ,10 yılda tepetaklak olur öyle Tv'den para istersiniz.Bu adamlar koskoca şirketler yönetiyor ,o da biliyor BAM'la olmayacağını bunu görmemek için aptal olmak lazım ama önce mali açıdan kendini garanti altına almak en önemli kriterdir.

Mali açıdan nasıl kendine gelmektir bu.Ara transferde yine en cok parayı harcayan klübüz sanırı.14-15 milyon euroya yakın para harcandı sadece bonservislere bu mudur yönetmek bumudur mali açıkları kapatmak.Böyle bir yönetim zihniyeti Gs'ye gelmedi umarım çabucak gider ve kurtuluruz.

Adnan Polat: "Mehmet Batdal´i yollayarak 330.000 TL kar ettik. Kimse bundan bahsetmiyor. Galatasaray´in önü acik. Dünya devi olacak bir kadro derinligine sahibiz."

Bide en gıcık oldum yer sezon başı bu adam herkez yabancı transfer bekliyor ama biz 5 tane iyi ileriye dönuk türk oyuncu aldık dedi şimdi 4 du takımda yok :(

adnan+polat+b%C3%BClent+korkmaz.jpg

Bam oley bam oleyyy...bamla avrupaya koŞacaĞiz bu sene...

yeter laaaaan..

[video=dailymotion;xfdcmc]https://www.dailymotion.com/video/xfdcmc_cumali-efrah-ya-sen-oldurulursun_music[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt