Aydemir Aydın
Parçalı Üye
- 18 Aralık 2010
- 3.958
- 406
- 1.343
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
şimcik 00 00 a kadar transfer yapma olasılıgımız varmı arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acip baksa gorur de, tembel ama...
Başka bir forumda bir üye şerefinin üzerine yemin ediyor Adnan Sezgin'le birebire telefonda görüşmüş.
1-2 oyuncuyu hala bitirmek için uğraştığını, transferin 00.00'da kapanacağını söylemiş Sezgin.
Ve arkadaş fake değil devamlı yazan üyelerden bir tanesi.
SON DAKİKA !!!
yazsını görmek istiyorum artık
![]()
Yaman Akıncı: "Uzun bir son dakika haberim var... Dogrulugu uzerıne ve duyum değil, direk birebir bilgi olduguna sıze serefım uzerıne yemın ederim... "
Telefonda konustugumzu ıcın cumlelerı toparlıyorum kafamda yazıcam sımdı..."
Yaman Akıncı "Az once camianın ıcınden, klube cok yakın ve trıbunden bir buyugum benim nerdeyse yalvarmalarım uzerine Adnan Sezgin ile telefonda konustu."
Yaman Akıncı: "Misimovic ve transfer de son durumu sordu... Telefonun calma bıcımı ve yanından gelen sesler yuzunden yurtdısında oldugunu dusunmus bu buyugumuz... Alınan bılgıler , birerbir yazıyorum ;
Misimovıc'ın affı ;
Su an icin oyle bir durum yok ama bu olmaz anlaminada gelmiyor tabi , bakacagiz daha belli degil oyle bir konu yok henuz demiş...
Transfer ;
1-2 ısımle ugrasıyoruz su anda hala... Bakalım...
Bu kadar kısa ve net alınan bılgı...."
Sesimi duyan mod varsa eger...
Kontrol panelinden gorunumu V2 yaptım... Ekran mavi-beyaz oldu...
Goruntu igrenc otesi... Duzeltemiyorum... Hic bir sey okunmuyor...
Yardım edin... 100 kere cıkıs yaptım... Her seyi sildim... Giris yaptıgımda eski goruntude geliyor ama aynı saniye maviye donuyor!!!!
Yaman Akıncı: "Uzun bir son dakika haberim var... Dogrulugu uzerıne ve duyum değil, direk birebir bilgi olduguna sıze serefım uzerıne yemın ederim... "
Telefonda konustugumzu ıcın cumlelerı toparlıyorum kafamda yazıcam sımdı..."
Yaman Akıncı "Az once camianın ıcınden, klube cok yakın ve trıbunden bir buyugum benim nerdeyse yalvarmalarım uzerine Adnan Sezgin ile telefonda konustu."
Yaman Akıncı: "Misimovic ve transfer de son durumu sordu... Telefonun calma bıcımı ve yanından gelen sesler yuzunden yurtdısında oldugunu dusunmus bu buyugumuz... Alınan bılgıler , birerbir yazıyorum ;
Misimovıc'ın affı ;
Su an icin oyle bir durum yok ama bu olmaz anlaminada gelmiyor tabi , bakacagiz daha belli degil oyle bir konu yok henuz demiş...
Transfer ;
1-2 ısımle ugrasıyoruz su anda hala... Bakalım...
Bu kadar kısa ve net alınan bılgı...."
stancu altidore dan daha iyi bence..
Fikrinize saygı duyuyorum. Aralarında zaten çok büyük fark olduğunu düşünmesem de, kesinlikle altidore daha iyidir derim. Ama asıl dikkat çekmek istediğim nokta maliyettir.
Fikrinize saygı duyuyorum. Aralarında zaten çok büyük fark olduğunu düşünmesem de, kesinlikle altidore daha iyidir derim. Ama asıl dikkat çekmek istediğim nokta maliyettir.
Evlen topicle."Levent şimşek transfer nöbeti" diye çocuğun falan olur![]()
Yardım edin... 100 kere cıkıs yaptım... Her seyi sildim... Giris yaptıgımda eski goruntude geliyor ama aynı saniye maviye donuyor!!!!