Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

ulan Bjk-Fb maçını izliyom o Pancu nun kaleye geçtiği maç Alex uzaktan bi şut çekti Pancu bile topa karşı göğsüyle duruyo bizim Ufuk bunu bilmiyor ilginç...

Handanovic ve Zapata :omg::omg: oğlum adnan bu adam çok kufur hak ediyo !!!!!

tamamda o da onlarin isi

sportif basari icin ne gerekiyorsa yapacaklar

bakkal degil burasi

bende hissedar degilim

tamam kardeş, onların işi bu bence de

ve yavaş yavaş ekonomik durumumuzu düzeltiyoruz diyorlar

işlerini yapıyorlarmış yani

beni şimdi onların savunucusu konumuna getirme yahu

yapılan transferler vs. inanılmaz hatalı ben de eleştiriyorum

sadece dediğim şu, "bizim için sadece sportif başarı önemlidir, ekonomik durumdan bize ne" mantığı bence yanlış

Handanovicin avrupada oynayamayacağı takım yok neden bize gelsin ki?

ulan Bjk-Fb maçını izliyom o Pancu nun kaleye geçtiği maç Alex uzaktan bi şut çekti Pancu bile topa karşı göğsüyle duruyo bizim mal Ufuk bunu bilmiyor ilginç...

cocugu cıktıgı 2.mactan itibaren yuhalayanlar sag olsun, ne kendine güveni kaldı ne bişi

Misi kaç aydır top oynamıyor.Adnan polatın sinsi planlarından biri daha gerçekleşecek bence.Misiyi affedecekler,daha adam akıllı antrenmana çıkarmadan,hurra 11 e sürdürecekler.Adam zaten topun nasıl birşey olduğunu unutmuş,yarım sezondur.Doğal olarak berbat ötesi oynayacak,taraftar bumuymuş misimovic dedikleri,diyecek.Sonra sezon sonu tepkisiz,rahat rahat yollayacaklar adamı.

noldu polat sempatizanlari

resmi olarak elinizdeki tek sey olan ekonomik durumumuz iyiye gidiyor tezi curuyunce ne diyeceksiniz diye merak ediyordum

cok enteresansizniz harbiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt