Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Transfer döenmi bitmedi demek ki beyler konya gökhanı almış antep hürriyeti almış

ben GS li degil demiyorumki

belki benden cok seviyorlar GSi ama bu beni ilgilendirmezki

GSi daha cok seven lokantadaki bir ascida vardir mutlaka oda gecse klubun basina ve boyle batirsa bizi

kotu niyeti yok kalsin basimizdami diyeceksiniz

ama klubu yonetme becerisi yok belliki ve gitmeli

temiz guzel bir sekilde terbiyesizlik cikarmadan

gitmeli demene karşı çıkmıyorum zaten

söylediklerim açık, hataları ortada

sadece hiçbir şey yapmamışlarmış gibi göstermeye çalışmayalım, eleştirinin dozunu kaçırmayalım

ne olursa olsun, galatasaray başkanını itham ettiğimizi unutmayalım

olmamis okudunmu yazdigimi daha fazla zarar etmisiz denetlenmis rapor bunlar

elinizde bilmedigimiz bir bilgi varsa soyleyin

2 senenin raporları ile sen salla A.Polat'a. sen bu adam ne yaparsa yapsın sallayacagın icin hic bir sey farketmeyecek ben ne dersem. ama yinede söyliyim ve bir daha sana ne cevap verecem ne de baska bir sey, bütün ekonomi saglayacak projeler bu sene bitti/bitiyor.

76HC4S4adnan_polat_galatasaray_atasehirweb-1-400.jpg

transfer 00.00 a kadar devam ediyorda biz transfer yapmayız

Yine orta sahada Mustafa Sarp,Ayhan,Barışı izleyeceğiz.İki senedir orta sahasız oynuyoruz.Bu adamlar benim göremediğim bişeymi yapıyor da her maçta sahadalar.

@serdar_burak

Valla insanlara çeşitli sıfatlar koyarak bi yere ulaşamazsın sen ben bunu söyliyim. Sen geçmişe bakıyosun bu yıl içinde neler yapıldı hiç onları düşünmeden zarar ettik diyosun. Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş. birleştirildi ve bunun için bir bedel ödendi. Yeni bir stad yapıldı her ne kadar cebimizden para çıkmamış olsada gerekli belgeler ve izinler alınması için para çıktı. Gereksiz bazı topçularda alındı. Ben Adnan Polat çok iyi bi başkan demiyorum ama ortada bir çok bilmedimiz şey varken senin bu provakasyonların neden halen çözemiyorum. Yaşın 32 benden büyüksün yaş olarak saygıyı hakediyosun ama insanlara koyduğun sıfatlardan dolayı saygıyı hiç haketmiyosun. Hatta akıl yaşta değil baştadır lafını söyleyerekte bana göre hiç saygıyı haketmiyosun.

Saygılar.

Sayılan isimilerden en az birini Haldun Baba getirirdi.

Hocam biz ya sorunlu futbolcu getirebiliriz, ya da kadroda düşünülmeyen. Haldun Üstünel getirebilir miydi? Özellikle Biglia-Kallström konusunda pek de emin değilim. Biz alt liglerden birinin orta sırasındaki büyük bir kulübüz. Bulunduğumuz konum itibariyle imajımız kötü. Potada olmak, ŞL hesapları yapmak bile transferde avantaj sağlıyor.

Oda Başkanlığını bilsin GALATASARAY başkanı taraftarı KANDIRMAZ !!!

adnan polat veya başkası beni ilgilendimiyor, siz de ilgilendirmiyorsunuz

sadece galatasarayın başkanına yapılan saygısızlığı kabul etmemeliyiz

en azından o makama olan saygımızdan ötürü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt