Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

handanovic'i de istediler. ama isminden mi nedir olmadi :P herhalde pahali geldi. zapata'dan once ona gittiler. simdilik bu kadar..

SEREF AYDIN

Tekrar söylüyorum 1.hedef Handanovic, 2.hedef Zapata... Böyle birşey olamaz. Ronaldo'nun alternatifinin ne biliyim Serdar Özkan hadi abartmıyım Volkan Şen olması gibi, attan inip kazığa oturmak gibi bir vaka.

Taraftarını satan,, yalanlar atan, olmaz olsun böyle başkan.2012 kriterlerini de al git.

@serdar_burak

Valla insanlara çeşitli sıfatlar koyarak bi yere ulaşamazsın sen ben bunu söyliyim. Sen geçmişe bakıyosun bu yıl içinde neler yapıldı hiç onları düşünmeden zarar ettik diyosun. Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş. birleştirildi ve bunun için bir bedel ödendi. Yeni bir stad yapıldı her ne kadar cebimizden para çıkmamış olsada gerekli belgeler ve izinler alınması için para çıktı. Gereksiz bazı topçularda alındı. Ben Adnan Polat çok iyi bi başkan demiyorum ama ortada bir çok bilmedimiz şey varken senin bu provakasyonların neden halen çözemiyorum. Yaşın 32 benden büyüksün yaş olarak saygıyı hakediyosun ama insanlara koyduğun sıfatlardan dolayı saygıyı hiç haketmiyosun. Hatta akıl yaşta değil baştadır lafını söyleyerekte bana göre hiç saygıyı haketmiyosun.

Saygılar.

saygilar

o birlesme paralari gelir gider tablosuna girmez bilancoda gorunurler pasif olarak

ben zarar artmis diyorum, yani fazla para harcamisiz saga sola tazminata ucak biletine maaslara

saygilar

Tekrar söylüyorum 1.hedef Handanovic, 2.hedef Zapata... Böyle birşey olamaz. Ronaldo'nun alternatifinin ne biliyim Serdar Özkan hadi abartmıyım Volkan Şen olması gibi, attan inip kazığa oturmak gibi bir vaka.

Evet ya bide Kallstorm ve Biglia yı alamıyoruz ön libero transferinden vazgeçiyoruz ilinç...

Adnan Polat pinokyo olsa üçüncü köprü inşaatine gerek kalmazdı.

Yahu arkadaşlar yönetim konusunu kapatalım birbirimizin kalbini kırmaktan başka birşey yapmıyoruz.

Yönetimi tartışacaklar lütfen kendi konusunda tartışsın burası Transfer Nöbeti topiği. :(

Kadro disi birakilacaklar nerde Hagi efendi? Tugay ve Hagi size sesleniyorum nerenizle BAM'i izliyorsunuz! Yetti artik be, aylardir dogru duzgun futbol oynamadiniz, bilincli yaptiginiz bir sey yok. Biraz vizyon olsa genc orta saha oyunculari oynatirsiniz, cok kotu olsalar bile. Belki antrenmanda kotu oynuyorlar ama bu demek degilki sahada kotu oynayacak. Gelecege dusunerek kadroyu kurun. Sanki hedeflerden uzaklasmadik, her hafta ayni 11. TD olmadigin buradan belli oluyor, insan biraz degisik arayislar icine girer. Bir 6 ayimizin icine daha edildi!

23:59a kadar kitleyin konuyu geleceği varsa o zaman gelir kesin.

Bunun daha öteside var, Nuri (onu almak rooneyi almak kadar zor), biglia ve kallströmün alternatifi BAM...varmi bundan ötesi:melek:

arkadaşlar bu forumun kuralları yok mu Allah aşkına?

Galatasaray başkanına alenen saygısızlık etmek legal mi burada?

hic alakası yok yuhalamayla, bir mac dikkat et izle ufuk'u cocuk korkudan, heyacandan nasıl duruyor kalede

son golü bursada yediginde aglıyordu

Bu transfer döneminde, sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanabilir miydi? Bence evet. Orada özgüven kazanana kadar oynasaydı daha iyi olmaz mıydı?

Kadro disi birakilacaklar nerde Hagi efendi? Tugay ve Hagi size sesleniyorum nerenizle BAM'i izliyorsunuz! Yetti artik be, aylardir dogru duzgun futbol oynamadiniz, bilincli yaptiginiz bir sey yok. Biraz vizyon olsa genc orta saha oyunculari oynatirsiniz, cok kotu olsalar bile. Belki antrenmanda kotu oynuyorlar ama bu demek degilki sahada kotu oynayacak. Gelecege dusunerek kadroyu kurun. Sanki hedeflerden uzaklasmadik, her hafta ayni 11. TD olmadigin buradan belli oluyor, insan biraz degisik arayislar icine girer. Bir 6 ayimizin icine daha edildi!

Bence Tugaya laf etme hocam onun elinde olsa bırakır ama Hagi...Bak Tugayın Zoruyla Anıl Konya Deplasmanında oynadı göl bile attı yine TUGAYIN zoruyla Hagi genç oyuncuları Antalya kampına göturdu bence TUGAY Td olsa bu takımda ne BAМ'mi ne Baltayi görmuyucez çunku Tugay onların yerine gençlere şanş verir ;)

Bunun daha öteside var, Nuri (onu almak rooneyi almak kadar zor), biglia ve kallströmün alternatifi BAM...varmi bundan ötesi:melek:

Orası da ilginç tabii, kesinlikle ön libero alıcaz diyip Yekta'yı alarak transferi kapamak. Nuri, Handanovic... Demek ki Song falan da doğruymuş sene başında. Alamayacağın apaçık olan adamlarla vakit kaybetmeye ne gerek vardı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt