Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Srfydn Şeref Aydın

**daha once soz vermistim. transfer donemi sona erdigi zaman transferi gerceklesmeyenleri soyleyecektim. bunlardan bir tanesi nuri sahin.

ondan sonra neden transfer yapmiyoruz diye dövünüyoruz,adam imkansiz transferler pesinde,imkani olan icin de zaman kalmiyor.

benim de yanıma oyna diye bam üçlüsünü verseler ben de isteksiz olurum, futbolu bırakırım hatta.

O zaman Arda ve Baros'a da kimse laf etmesin.. Onlarda Bam nedeniyle isteksiziz oynamıyoruz desinler.. Olur mu öyle şey, bunu bilerek gelmedi mi Misimoviç Galatasaray'a?

keita1.jpg

:sad007::sad007:

Offf Offff ...............Sezgin :sopa:

O zaman Arda ve Baros'a da kimse laf etmesin.. Onlarda Bam nedeniyle isteksiziz oynamıyoruz desinler.. Olur mu öyle şey, bunu bilerek gelmedi mi Misimoviç Galatasaray'a?

Arda ve Baros taşıyıcı oyuncular.Yani kendileri bireysel olarak maç kurtaracak tipte oyuncular.Her oyuncu anında yardıracak diye bir şey yok.Misimovic gibi oyuncularda arkasında iyi bir orta sahai le oynamak zorunda.Yoksa forvet arkasında sarkan Mustafa Sarp'ın arkasını toplamak zorunda kalırsa Misimovic'den verim alamazsın.

ufuk

sabri neill servet çağlar

cana yekta

pino culıo

arda

baroş

Transfer olmucağını söylemiştim kanser olmaya devam Adnan Polat gitmeden Galatasaray maçını açmam bundan sonra Bursa maçı son Galatasaray maçıydı izlediğim kanser olmaya niyetim yok sizede izlememenizi öneriyorum gsstore'danda forma falan almayın o paraları barış,ayhan,mustafa sarp gibi adamların yediğini düşünün ve almayın tepkinizi koyun salak yerine koydurmayın kendinizi

bence misimovic affedilip kazanılırsa yeterli olucaktır. bu saatten sonra elinizde adam varken adam almaya gerek yok mantıgı işler.

Arda ve Baros taşıyıcı oyuncular.Yani kendileri bireysel olarak maç kurtaracak tipte oyuncular.Her oyuncu anında yardıracak diye bir şey yok.Misimovic gibi oyuncularda arkasında iyi bir orta sahai le oynamak zorunda.Yoksa forvet arkasında sarkan Mustafa Sarp'ın arkasını toplamak zorunda kalırsa Misimovic'den verim alamazsın.

Misimoviç ortada oynamadı ki..

kusura bakmayın birşey sorucam başarısızlığımızın sebebi keitanın gitmesi mi..

Bak ben ne diyorum Geçen seneki TAKIMI korusak hani o Keitalı Giolu takımı Ustune 1 forvet 1 Forvet arkası(misi) 2 orta saha (biri Cana) bu takım uçardı aga Td olarak ta Rijkard ama biz ne yaptık Haldunu gönderdik yerine Duzenmbaz Adnan Sezgin geçti ve görduk ne yaptığını ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt