Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

misimovic i affetsen nolur adam 2 aydır mac yapmıyor sezon sonu anca forma girer

nonda, keita ve gionun gitmesi

artı alınan oyuncuların yetersizliği ve ödenen büyük paralar

alınan oyuncuların yetersizliğine katılıyorum...ama nonda, keita ve gio yani olsalardı şuan için çok farklı olmazdı..belki nonda şuan forvet olmadığı için yararlı olurdu...

234356669.jpg

Of be Sezgin de Sezgin.. Adamı ben de sevmiyorum ama çok günahına giriyorsunuz bakın.. Bir nevi kul hakkıdır bu. Kaç defa denildi Rijkaard istemedi diye.. Sezgin tek başına nasıl gönderebilir ki?

Hocam ne istersen de ama bana sakın Sezgini koruma ....Şimdi Seninle kavga yapmak istemiyorum ama Sezgini koruma görduk ne yaptığını ve ne yağmadığını zaten çok doluyum..

gio (eger dos santos ise ) ben bir katkısını göremedim, ayrıca Jo geldiginde %80 agzının suları akıyordu. büyük paralar, Elano yu getiren insan Haldun idi

Bak ben ne diyorum Geçen seneki TAKIMI korusak hani o Keitalı Giolu takımı Ustune 1 forvet 1 Forvet arkası(misi) 2 orta saha (biri Cana) bu takım uçardı aga Td olarak ta Rijkard ama biz ne yaptık Haldunu gönderdik yerine Duzenmbaz Adnan Sezgin geçti ve görduk ne yaptığını ;)

senin görüşün kardeşim;)

ben öyle düşünmüyorum.

Transfer olmucağını söylemiştim kanser olmaya devam Adnan Polat gitmeden Galatasaray maçını açmam bundan sonra Bursa maçı son Galatasaray maçıydı izlediğim kanser olmaya niyetim yok sizede izlememenizi öneriyorum gsstore'danda forma falan almayın o paraları barış,ayhan,mustafa sarp gibi adamların yediğini düşünün ve almayın tepkinizi koyun salak yerine koydurmayın kendinizi

milleti kışkırtmanın lüzumu yok, izlemessen izleme. transfer taraftarı oldugun belli oldu

Transfer olmucağını söylemiştim kanser olmaya devam Adnan Polat gitmeden Galatasaray maçını açmam bundan sonra Bursa maçı son Galatasaray maçıydı izlediğim kanser olmaya niyetim yok sizede izlememenizi öneriyorum gsstore'danda forma falan almayın o paraları barış,ayhan,mustafa sarp gibi adamların yediğini düşünün ve almayın tepkinizi koyun salak yerine koydurmayın kendinizi

oldu tamam :)

Nonda son maçlarda topa vurmaktan acizdi.. Gio hala dikiş tutturamadı ve Racing'e kiralandı transfer döneminde.. Gio'ya 8 m istediler, ödenen büyük paralar diyorsun, 8m verilir mi sence Gio'ya? Keita çok iyiydi ama ortak karardı galiba gönderilişi..

Pino-Yekta-Kewell-Neill-Cana-Insua-Sabri-Arda yahu hastasıyım bu adamların. Ne kadar çok sevdiğim futbolcu varmış diye düşündüm şimdi.

alınan oyuncuların yetersizliğine katılıyorum...ama nonda, keita ve gio yani olsalardı şuan için çok farklı olmazdı..belki nonda şuan forvet olmadığı için yararlı olurdu...

nonda zaten barosun yokluğunda oynuyordu, çok da yararlıydı

ama taraftar devre arasından önceki maçta kewell gitmesin diye nondayı yuhaladı, yönetim de nondayı gönderdi

gio önemli yetenek ve çok iyi niyetli bir oyuncu, arda gioya hiç pas vermiyordu

keita ise sağdan yardırmaya devam ederdi

bence

ya ben bişeyi anlamıyorum...bütün takımlar 4-3-3 oynamak zorunda mı?? oynayabilen de oynayamayan da ısrarla 4-3-3 diziliyo, hay ben barçanın....

Durumumuzu ozetleyen transfer calismasi, biz su anda neyiz kimiz Nuri bize gelsin. Adam belki gelecek sezon Avrupanin devlerine gidecek. Tam Adnan Sezgine yakisir bir adim. Allah bilir 7 milyon onermistir 20 milyonluk adama. 31 taksitle odemeye calismisdir 7 milyonu. Sezginin Mustafa Sarptan farki yok bence

haginin misimovici affettiği gün gideceğinin kesinleştiği gündür .

Hocam ne istersen de ama bana sakın Sezgini koruma ....Şimdi Seninle kavga yapmak istemiyorum ama Sezgini koruma görduk ne yaptığını ve ne yağmadığını zaten çok doluyum..

Sezgin kafasına göre oyuncu gönderip, oyuncu alamaz.. Ben bundan bahsediyorum. Sezgin'in ki de yetenek işidir.. Tüzel kişilerle ilişkide yetersiz, işini iyi yapmıyor, tamam ama yine söylüyorum. Bu adam kulübün sahibi mi ki kafasına göre oyuncu gönderip, alsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt