Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Şöyle bi kadroile çok iyi iş yapardık ya ..

Ufuk-Sabri-Neil-Servet-Caglar-Cana-Transfer-Keita-Misimovic-Arda-Baros

Yedekler:Forvet(Transfer),Gio,Musa,Emre Colak,Aydin,Kewell,.....

yok değil bamın süper oynaması

abi sizle aynı görüşte olmayınca niye hemen bam ı yada yönetimi savunduğumuzu düşünüyorsunuz.

artık bırakın abi geçmiş geçmişte kaldı ahlanarak vahlanarak biyere varamayız ki.oldu bitti iyi yada kötü..

önemli olan bundan sonra neler yapabileceğimiz..

biz hancıyız...bamlar,keitalar,hagiler,başkanlar yolcu gelip geçici..

daha kimler gelecek kimler gidecek...

geçmişe bakıp bakıp defalarca ah çekmeye gerek yok...

Pino-Yekta-Kewell-Neill-Cana-Insua-Sabri-Arda yahu hastasıyım bu adamların. Ne kadar çok sevdiğim futbolcu varmış diye düşündüm şimdi.

Hakan Balta,Mustafa Sarp,Ayhan Akman,Servet Çetin,Gökhan Zan,Barış Özbek, Aydın Yılmaz,Aykut Erçetin,Ufuk Ceylan bunlara da ben hastayım.

4 3 3 Hollandada en amator takiminda bile oynatiyorlar, genclerde

Nonda son maçlarda topa vurmaktan acizdi.. Gio hala dikiş tutturamadı ve Racing'e kiralandı transfer döneminde.. Gio'ya 8 m istediler, ödenen büyük paralar diyorsun, 8m verilir mi sence Gio'ya? Keita çok iyiydi ama ortak karardı galiba gönderilişi..

son maçlarda taraftar nondayı sırf kewell gitmesin diye yuhaladı, nonda aynı nondaydı

gio'ya 8 istemeleri diye bir durum yok, satış opsiyonu bizdeydi ve çok daha düşük bir rakamdı

ayrıca dünya kupasında meksikada neler yaptığını gördük

Sezgincik günah kecçisi bence, insallah keçi gribinden, keçi cennetine gider, adamin insan iliskilerinin betbat oldugunu söylemeyen kalmadi, birde surat ne suratmis kardesim, adama düz gitmeyen yok hala görevde baskan kabulum etmiyormus, ulan bana 3 kisi böyle tavir koysa herseyi birakir giderim, rant olmasa sezgincik saniye durmaz.

Durumumuzu ozetleyen transfer calismasi, biz su anda neyim kimiz Nuri bize gelsin. Adam belki gelecek sezon Avrupanin devlerine gidecek. Tam Adnan Sezgine yakisir bir adim. Allah bilir 7 milyon onermistir 20 milyonluk adama. 31 taksitle odemeye calismisdir 7 milyonu. Sezginin Mustafa Sarptan farki yok bence

zaman,yer,durum farketmez. Biz Galatasaray'ız. ister alamaz,dogru,yalnıs transferdir tartısılır. ama bu sekilde hitap edilmez

Eğer Türkiye kupasını hedeflendiğini söyleniyorsa Baroş'un sakatlık sorunu olduğunu bile bile sadece 1 tane santrafor almak nasıl bir iştir anlıyamıyorum Ayhan,Barış,Mustafa Sarp gibi adamlarla Türkiye kupasını almayı düşünüyorlarsa unutsunlar o Türkiye kupasını almayalımda ben o zaman görecem adnanları reziller Galatasaray'ın şerefini ayaklar altına aldılar ve hala almaya devam ediyorlar şu genç yaşımda yıllardır mutsuzum nedenmi 6 senedir Şampiyonlar ligi hasretim ve başarısızlıklar artık bıktım bazıları mutluysa ben Galatasaraylılığımı askıya alıyorum Hala Alp yaman ve türevleri Adnan Polat'a destek veriyorlarsa asıl adi asıl hainler onlardır içlerinde Hayri kozak ve faruk süren dışında adam yok çıkıp bu işe dur diyecek yazık şu takımı ne hale getirdiler diyecek birşey bulamıyorum

Rijkaard döneminde üç maç oynadı.Mustafa Sarp forvete falan çıktığı için mecburen geriye gelip top almak zorunda kalıyordu garibim :D diyorum ya hayata küsse yeridir.Sol açıkta oynadı heriftir. Yazık üzülüyorum adama.

Misimoviç olayını incelesen neler çıkar neler.. Ben de üzülüyorum ama artık oynamamalı bence. Affedilmemeli yani.. Affedilirse Hagi gitmiştir derim ben.

Sezgin kafasına göre oyuncu gönderip, oyuncu alamaz.. Ben bundan bahsediyorum. Sezgin'in ki de yetenek işidir.. Tüzel kişilerle ilişkide yetersiz, işini iyi yapmıyor, tamam ama yine söylüyorum. Bu adam kulübün sahibi mi ki kafasına göre oyuncu gönderip, alsın?

Nasıl yeteneksiz BAMı bu takımda görmek istemiyorsak yeteneksiz SEZGİNİDE istemiyoruz kardeş ;)Ya Sezgini savunuyorsunuz bana ya gören diyecek takımımız çok iyi yapmayın allah aşkına ...

son maçlarda taraftar nondayı sırf kewell gitmesin diye yuhaladı, nonda aynı nondaydı

gio'ya 8 istemeleri diye bir durum yok, satış opsiyonu bizdeydi ve çok daha düşük bir rakamdı

ayrıca dünya kupasında meksikada neler yaptığını gördük

Zaten D.K da yaptıklarından dolayı istediler 8m emin ol.. Nonda'nın son iki-üç maçını bulabilirsen, bana da söyle, çok kötüydü. O durumda da gitmesi gereken Kewell değildi. Çünkü Kewell Mart'ın sonunda geleceği düşünülüyordu.

birçok kişi misimoviç gibi gamsız bir oyuncu uğruna hagiyi harcıyor

geçmişimizi çok çabuk unutuyoruz, biraz da vefasızız sanki

sonuçta rijkaard da geldi bu takıma, ne yaptığını gördük

nonda zaten barosun yokluğunda oynuyordu, çok da yararlıydı

ama taraftar devre arasından önceki maçta kewell gitmesin diye nondayı yuhaladı, yönetim de nondayı gönderdi

gio önemli yetenek ve çok iyi niyetli bir oyuncu, arda gioya hiç pas vermiyordu

keita ise sağdan yardırmaya devam ederdi

bence

Arda sadece Gio'ya değil, Elano'ya da pas vermiyordu, hem de göz göre göre. Bu yüzden Haldun'la tartıştılar ve Haldun için ziller ilk zaman çalmaya başladı. Polat takımı Arda'yla elinde tuttuğunu sanıyor ama çok fena yanılıyor. Sırf mili takımda oynasın diye Kewell'ı tuttuk, göz göre göre elimizdeki tek sağlam forveti gönderdik. Arda bence artık hem kendi hem takım için gitmeli.

Nasıl yeteneksiz BAMı bu takımda görmek istemiyorsak yeteneksiz SEZGİNİDE istemiyoruz kardeş ;)Ya Sezgini savunuyorsunuz bana ya gören diyecek takımımız çok iyi yapmayın allah aşkına ...

Sezgin'i savunmuyorum.. Cümlelerimi düzenlerken hata yapmışım, özür dilerim. Sezgin de yeteneksizdir.

Eğer Türkiye kupasını hedeflendiğini söyleniyorsa Baroş'un sakatlık sorunu olduğunu bile bile sadece 1 tane santrafor almak nasıl bir iştir anlıyamıyorum Ayhan,Barış,Mustafa Sarp gibi adamlarla Türkiye kupasını almayı düşünüyorlarsa unutsunlar o Türkiye kupasını almayalımda ben o zaman görecem adnanları reziller Galatasaray'ın şerefini ayaklar altına aldılar ve hala almaya devam ediyorlar şu genç yaşımda yıllardır mutsuzum nedenmi 6 senedir Şampiyonlar ligi hasretim ve başarısızlıklar artık bıktım bazıları mutluysa ben Galatasaraylılığımı askıya alıyorum Hala Alp yaman ve türevleri Adnan Polat'a destek veriyorlarsa asıl adi asıl hainler onlardır içlerinde Hayri kozak ve faruk süren dışında adam yok çıkıp bu işe dur diyecek yazık şu takımı ne hale getirdiler diyecek birşey bulamıyorum

bu adamlar Galatasaray'a para lazımken, birilerinin sahip cıkması lazımken nerdeydiler acaba? tabi simdi stad var her macta 1 milyon gelir saglayan. Alp Yalman zamanında yapılanlara bir bak ondan sonra bu insanlara nasıl hitap edilecegini ögren. askıya almana gerek yok senden Galatasaray taraftarı olmaz.

kewell gitmeliydi demedim, bence devre arasında gitmesi gereken isim leo francoydu, o zamanlar da herkese bunu söylüyordum

nonda son 2-3 maç kötüydü belki ama karakterli bir oyuncuydu, birkaç maçlık kötü performansına göz yumulabilir

gioyu DKdan önce alabiliyorduk sözleşmeye göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt